Home

Friday, August 19, 2011

Banyak Betul Yang Mencari IjahEmoTemo ? *seram!*

Boleh tak nak perasan glemer dalam entry kali ini? Boleh tak ? Boleh tak? Ngahahaha , macam biasa , kata kan sahaja BOLEH !! woott wottt!! *pang* Ekekekeke. Sebenar nya tak tahu nak update apa , then terjumpa gambar yang di printscreen sekitar last week. Jadi aku rasa nak update tentang ini dulu lah ek? Ada je gambar-gambar makanan masa berbuka puasa tapi aku macam malas pulak nak edit meng-edit letak watermark semua kan? Maka , tunggu lah bila aku rajin , aku update tentang makanan-makanan itu. Ehhe , lagipun aku makan benda-benda biasa aje. Tak ada pun chicken chop ke , lamb chop ke hape kan? Ekekekke.

Alamak ! Mukadimah dah ke laut dah kan? Kisah nya , last week aku try lah kan feeling syok sendiri google nama sendiri as IjahEmoTemo. Muahahaha. Sebab dulu-dulu letak nama penuh aku which is biar lah rahsia , cehh , mesti keluar aje perkara lain kan? Sentapz mak noks! Ekekekek. Sekali bila tulis IjahEmoTemo , tak payah tulis penuh pun dah terkeluar sendiri. Wah wah wah , kembang kempis hidung mak okeh? Ekekekeke.


bukti wokey!!

*pang*

Ngahahahah , saja-saja je uolsss nak feeling kan? Sebenar nya tak tahu nak update apa-apa. Kadang-kadang malas betul nak update apa-apa sebab bila tulis apa-apa ada aje serba tak kena di pandangan mata orang kan? Bukan sentap cuma kalau orang ni asyik mengomel aje , harus lah aku ala-ala muhasabah diri tengok apa lah yang salah di dalam setiap aku tulis tu kan? Kot-kot terlebih riak ke , terlebih feeling ke hape kan? Boleh kurang kan sikit lepas ni kan walaupun macam haramjadah payah. Ekekekeke.

Tak apa lah. Tak kisah lah. Kisah nya , siapa yang rajin ni google nama aku ni? Ehiks , ala-ala blushing mak! Gituh kau kan? Hahahaha. Atau aku selalu google nama sendiri maka err err no komen. Wakakaka. Hepp!! Mana ada tauu!! Ekekekeke. So , alkisah nya aku pun tak tahu apa mohtif entry ini -______-' 

p/s: kalau sudi moh lah LIKE fanpage CHERITA EMO-TEMO. :')

Terima kasih sudi baca entry ini :)

6 comments:

PinKy MoMMa said...

retisssss..nak sign hahaha..
larikkkk

Ijah EmoTemo said...

akak pinky >> sign je? bergambar tak mahu ? ekekekekeke

miloais said...

dah popular katanya...

apa lagi - open table belanja iols yg tak popular ni ye!
BE mencanak2 masuk kan????

hoyehhhhhhh!~ mek jingg belanja iols!
hik hik hik

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> ahahahaha hamboiii , terus nk mintak aiols belanja khen??

tunggu 16 sept! meh berkelah umah ai , hikhikhik :P

アヌムちゃん said...

ramai peminat nih..heeee

Ijah EmoTemo said...

アヌムちゃん >> hihihi tak ada la. kebetulan je tu kot ekekek