Home

Wednesday, August 24, 2011

Dapat Kad Raya Dari Retis. Kau Hado? *lariii


Semalam tengah duduk depan laptop tiba-tiba Darwisy datang dekat aku bawak naik satu surat. Dia cakap ini Ijah punya. Aku terangkat kening lah kejap sebab tengah duduk fikir siapa pulak yang nak hantar surat dekat aku ni kan? 

Lepas tu cepat-cepat koyak sampul surat itu dengan kadar segera. Heksaited ni yuolss dapat surat. Mana tahu surat dari pehminat khenn? (montah hijau berjemaah puhlease ngahaha) Ceh perasan tak habis-habis IjahEmoTemo ni kan? Kikikik. Gigih ni koyak kan sampul surat tu sambil dengan cot cet cot cet si kenit tu sibuk tanya siapa yang kasi , kenapa dia kasi , dia kasi apa. Ya Hampun riuh sungguh mulut si kenit ni. Hihihi.

Dan .... yang hantar surat itu ialah ....

*

*

*

*

*

*

*

*


*

ok sudah.

Kad Raya dari Retis yuolsss.

boleh gitu?


oh yeah ! dapat kad raya !

:D

Eheh , iye dapat kad raya dari retis yuolss. Bukan Aaron Aziz , tak payah nak hanjing aku. Lempang bertalu karang baru tahu. Ngahahaha. Dah puas dah dapat tandatangan Aaron Aziz , apa korang hingat aku nak buat koleksi tandatangan Aaron Aziz ke? Wah tetibe kau hangin Jah. Muehehehe. Aku baru teringat yang aku ada mintak Kaka Reng ambil kan tandatangan Akim AF. Dan Kaka Reng pun setuju sebab diorang nak berbuka puasa bersama-sama dengan Akim and Amar. Aku tak boleh nak join sebab tempat nya agak jauh , tak jauh tapi hehe payah lah meh. Nak pergi nanti boleh , nak balik kang payah sebab dekat Shah Alam , nanti siapa nak menghantar aku? Hihihi.

Aku mana pernah jumpa Akim AF katanya. Meks peminat setia Akim wokeyy. Ngahahah. Aku suka lagu dia je. Ngahaha. Kebetulan Kaka Reng nak pergi sana aku pun mintak lah dia ambil kan tandatangan kan. Dah alang-alang tu dapat jugak Kad Raya khenn? Aku lagi lah suka sebab dah lama betul tak dapat Kad Raya. Teheheheh. Oh ya majlis berbuka puasa tu buat sekali dengan Amar yang aku pernah jumpa dekat The Curves tu ha. Alaaa yang aku pergi Ikea , BSN Karnival tu. Perlu ke nak cherita lagi sekali? Tak perlu! Muahahaha.


TQ Kaka Reng ! :D


ini Amar Baharin. heheh.
gambar pergi The Curves hari tu.

So nak cherita itu sahaja lah kan? Dapat Kad Raya dari retis. Tehtap nak heboh kan? Of Course! Gituewww , lempang bertalu baru tahu. Muehehehe. Saja-saja nak update kan? Tiba-tiba macam ada mood nak update walaupun sebenar nya mood ni mati sendiri tadi nak update apa-apa. Entah lah , malas nak layan mood yang kejap naik kejap turun ni. Heh. So uoolss , ada dapat kad raya tak tahun ni ? Tehehehehe.



TQ Akim & Amar !

TQ jugak untuk Kaka Reng ku sayang. 
muaah. muehehehe.

p/s: Jom Sampai kan Salam Raya korang di SINI. TQ.

Terima kasih sudi baca entry ini :)

18 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlasttt uols
haram ai x kenal ngan mamat nama amar baharin nih...kena gugel nampaknyer ngeee

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> kikiki, harus ai curlast sokmo kan? muahahaha :P

oh ammar ni baru je berlakon , dia masuk anak wayang , prog realiti dkt astro teheheh

tiefazatie said...

comel gle!hihi

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hihi kann! :D

tomatokering :) said...

banyaknye jumpe retisss ^^

Heidi Shafiq said...

wahh.. bestnye.. :)

Ijah EmoTemo said...

cik tomato >> hihi tak ada la byk mana pun. heheh

Ijah EmoTemo said...

heidi >> heheh , best!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..Bestnye .. ;)

Ijah EmoTemo said...

lily >> hihi mmg best :)

zunah said...

wah. dapat kad raya dari retisss gitu.. ^^

Ijah EmoTemo said...

zunah >> hihi , itu pun kebetulan aje dpt hihi :)

meaw said...

alololololo...untunglah dapat kad raya ^__^

Ijah EmoTemo said...

meaw >> hihi , itula.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

harus la ai x kenal yg realiti tb ni ngeee

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> hihihi , ai pun xda la kenal mana bab2 realiti tibi ni tp dh geng semua tu kenalkan maka jd kenal la wlupun err tak ada la kenal pun. ahahah apasal ayat ai pusing ni ekekek

miloais said...

yo lah.... uols kan glamer dan fofular...
harus le dapat kad raya dari retis
[walopon pun retis tu retis sejuk-dingin-beku!]

*larikkkkkkkkkkkkkk*

ekekekekek

gurau jer ye mek jingg!

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> aiols dah redha dgn uols ahahahah :P