Home

Wednesday, May 25, 2011

Situasi ke 300

Ini entry yang ke 300 di dalam belog Cherita Emo-Temo. Banyak jugak aku menulis kan. Memang banyak. Dekat sini tempat nak meluah , dekat sini tempat nak bercherita , dekat sini jugak boleh kenal ramai orang. Situasi yang sangat menarik.

Situasi sekarang dah tak sama macam dulu. Susah nak tulis. Kalau tulis jawapan nya sampai hari jadi aku tahun depan pun tak boleh berhenti nak menulis. Tak apa lah , yang aku boleh simpan aku simpan. Kalau tak boleh simpan , kena jugak simpan. Tak semua benda kita boleh cherita. Nanti naya semua orang tahu dah tak ada rahsia kan? 

Kalau nak suruh aku tulis perasaan aku sekarang : geram , emosi , ego , marah , benci , bengang dan sedih. Susah kan bila semua perasaan datang bertandang sekali harung kan? Rasa nak pijak elmo mata bulat tu sampai lunyai tau. Tapi sebab aku fikir aku dah membazir empat poloh hinggit beli menatang alah tu , jadi jangan nak jadi gila nak pijak elmo mata bulat tu.

Eurgh , tulis tengah emosi + marah bakal mengundang bahaya pada entry ini. Jadi aku nak berhenti menulis. Nak menangis dalam sendu. Erh? Apa-apa aje lah. Terima kasih sebab baca entry yang separa emo-temo ini. Jumpa lagi di next entry kalau masih ada mood. 

this is how i feel : just leave me alone. 

14 comments:

Amoi said...

nyah ai dah 500++ nyahhh

kau mampo?

Ijah EmoTemo said...

amoi >> klu belog lama ai ada lagi rasa nya nilai nya mmg dh jadi 500 ++ noks :nangis: tapi sbb ni belog baru tubuh balik jadi harus la menjadi 300 jah T_T

redha noks

MamaYatie said...

tarik napas pjg2...heheee..betul la, tak semua benda kita bley stori mori..harus disimpan sket..esp hak peribadi..semoga semuanya berlalu cpt2..jgn emo2 yer

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Ijah EmoTemo said...

mama yatie >> tulah. klu ikut kan hati dkt sini nk cerita semua. but bila semua org boleh baca mmg la kena control semua benda yg kita tulis. nnt tak privasi lagi kan. hehe.

thanks kak yatie :)

Ijah EmoTemo said...

fadli >> thanks :)

Miza Yusof said...

miza kalau marah miza selalu tarik nafas panjang2 lepas tu tido. hehe.

Ijah EmoTemo said...

miza >> heheh sama la ijah klu tgh marah mmg suka tidur. hehehe. T_T

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai 200 n3 pow x sampai lagik nangesss...nak luah kat blog sometimes malas noks hahaha *____^

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> hiks. itulah. ijah pun tak sedar tau dah masuk entry ke 300 T_T nampak sgt byk meluah ni. ekekke.

kdg2 mls jgk nk meluah segala. takut org nmpk tulisan ai kasar T_T

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

if ai nak buat luahan haty memang kena private blog jwbnyer hahaha...

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> hikhik. pssst: ai mmg ada pribet belog utk luah benda2 yg tak boleh di luar dkt umum mcm ni :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

oppss terlebey suda....rajinyer create 3 4 blog ...isyy issy issyy hahahaha

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> ekekeke itulahh.. kekdahnya 2 blog official dkt semua org. utk contest dgn kisah huha huha skrg ni. pastu satu lagi pribet. ekekekek