Home

Friday, May 27, 2011

I Don't Know Why I Hate You.

Tadi pergi check album-album picasa dalam blog ni. Banyak betul gambar-gambar yang hampir semua nya dah hilang jumpa balik. Syukur jugak ada blog. Tapi itu lah cuma yang pernah aku tayang dekat belog lama yang dah di katup rapat ajelah yang ada dalam album picasa ni. Yang aku tak pernah upload memang semua nya dah hilang. Sadis jugak. Tak kisah lah. Malas nak layan emosi tengah tunggang terbalik ni. Bukan je aku yang haru , silap-silap dengan belog ni jadi makin haru sibuk beremosi kan? Miahahaha. 

Ehem. Nak buat apa ya? Nak menulis , sesungguh nya tak ada idea la. Sadis nya. Baideway, tajuk dan isi memang tak pernah selari. Heh , ada benda boleh selarikan but seriously dengan mood kucar kacir macam ni ; I don't like to make anything yang boleh membakar jiwa orang di saat jiwa aku pun terbakar. Ewah. Mengada-ngada. Layan gambar lama jom.


saya suka gambar ini. anda pula bagaimana?


saya tengah gila kumpul fridge magnet. kalau ada yang nak kasi free dekat saya jangan lupa email pada saya. lol.


murtabak yang sangat marvelous. heh.


random pic.


kain baju raya tahun ni. kauorang semua dah beli kain baju raya?

Heh , makin banyak gambar makin pening korang dengan aku kan. Ekekekek. Lagipun tak ada gambar-gambar menarik lah nak tayang dekat sini. Gambar-gambar lama jugak yang aku rasa paling menarik tiptop gedeboom kan? Gedik sungguh. Macam mana dengan hari korang hari ni? Ok tak ok? 

terima kasih sudi baca entry ni. chioww.

8 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yer FM pow ai suka kumpul half kat mesia hlf kat jpn...dok suruh owg kirim ngan buat muka x malu jer ngeh ngeh ngeh...baju rayaaaaaaaaaaaaa...meraung dah 2 year x smbt raya mcm raya yg sebenar...baju raya pow dah 3 thn x buat....nangessss :((((((((!

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> hik hik kita mmg sama la :D ai ni pun kan , selamba je mintak ngan org. terutama yg nk pergi oversea mula la ai jadi muka tak tahu malu memintak. btw, dkt forum ada org jual2 FM tau. baru tahu T_T harga boleh tahan mahal T_T slmt ai tak terbeli lagi sbb tgh menahan nafsu membeli belah hahaha..

erhehehe ... iye ke? ala ala jgn sedih2 hehehe. this year pun kat jepun lagi eh?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tang mana kat forum ada juai? FM ai x muat nak lekat kat fridge dah uols...sini jarang jual FM rasa byk pow kat narita airport heran nihonjin awat x buat FM kat tmpt best...sigh

Ijah EmoTemo said...

dkt bod hobi dan kehidupan. smlm baru tahu. hehe. tp tak ramai dh yg jual semua kena ty banyak kali. heeh.

oh iye ke? nnt klu balik malaysia err ai nk satu fm jepun klu ada voleyh kaka ayu? hiks. ohh tak ada jual sgt ke? baru tahu kekdahnya. huhuh.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sebab tue blk hr tue x dak bw FM pow sebab naik kat haneda x jual la...insyaAllah ai tgk2 kan yer...ai nk terjah situ jap if ada yg berkenan ai nk beli la ...tq 4 da info yer :))

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> ohh i see. hiks tq ye. insyaAllah next year , klu xda aral melintang moh kita jmp :) roger di fb tau :D

ai pun baru terjah smlm bod tu ;P jgn terkejut tgk tulisan tak malu ai itu haha. sama2 kaka ayu :D

saya bukan tomato said...

wahh ~ kite suke semua gambar ! ^^

Ijah EmoTemo said...

cik tomato >> hee iye ke? thanks :)