Home

Wednesday, May 11, 2011

Mungkin Yang Terakhir?

Tulis banyak pun tak guna jugak. Nanti serba tak kena. Last-last aku yang jadi serba salah. Aku tak mahu tulis panjang-panjang. Berhati-hari entry ni duduk dalam draft. Berpuluh kali tukar ayat. Tukar itu dan tukar ini. Last-last aku rasa better aku tak payah tulis banyak. Tak guna jugak. Jadi aku sekadar mahu post sekeping gambar milik aku , sekeping gambar hasil carian Google dan tiga buah youtube yang menggambar kan perasaan aku sekarang. 



kadang-kadang bila kita terlalu fikirkan kata orang pada diri kita boleh buat kita jadi fed up bukan? tak kisah lah orang itu caring , busybody or no matter what , ia nya akan buat kita fed up , end up. atau macam mana? -.-'

here it is , the song's will tell about how does my feeling going on this week.

;(










Sehingga berjumpa lagi nanti. Mungkin ini entry aku yang terakhir ? I. DONT. KNOW. fullstop.


notakaki : diam. tak perlu kata apa-apa.

6 comments:

abg dini said...

kan ? kalau pikir apa orang cakap atau pikir pasal kita memang takkan abis... lebih baik kita buat ala2 tak kesah je! nak cakap dan buat apa pun suka hati kita la! gitu!

miloais said...

yang terakhir katanya...
ala nok... hang sentap lagi kewww??? relaks hoccay
cam iols kata - abaikan jahhh makhluk perosak hati dan perasan ceria uols tuhhh!

seriously - sapa orang2 itew? meh iols kasik *dushummmm* sekali!

Ijah EmoTemo said...

abg dini >> terharu sgt dgn komen abg dini ini. tenkius sudi komen wlupun ai ada paksa suh komen tadi. ekeke.

yup , mmg skrg mls nk kesah tp tehtap sentapz ulu hati ni. nangiss

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> sentapz itu sudah kurang cuma ala2 bg hint nk berenti menulis katanya. nnt ada je org tak puas hati kata nya. kot kot klu org baca tajuk ni ala2 sengih nmpk gigi bongsu kot. err.

hebat nya kaka milo ai nk dashuumm. ekekek. tq kaka milo *hugss*

MamaYatie said...

mood kita kan mmg up down, dik..may be kena release stress yg ada dulu..dah lega2 nnt come back yer

Ijah EmoTemo said...

mama yatie >> itulah. skrg ni pun dh masuk fasa fed up nk menulis apa2. tp nnt bersawang pulak belog. heheh.

ok ,tq ye sis , insyaAllah lps dh lega semua , baru kembali menulis. sbb klu tulis skrg tgh mood huru hara mmg menulis pun huru hara jgk nnt heheh.