Home

Friday, June 17, 2011

Konpiyus.

Macam-macam benda yang nak di tulis dekat sini. Banyak aje cherita yang nak di kongsi kan bersama selain daripada hal duniawi artis semua itu. Cuma kadang-kadang bila terlalu banyak cherita hal diri sendiri , mahu pulak orang cakap benda lain pulak. Bercherita hal artis banyak sangat cakap aku lagha tak tentu hala pulak. Haih , payah jugak kan kalau ikut cakap orang ni kan? Betul lah.


Terlalu jaga hati orang sampai hati sendiri sakit. Tak macam tu? Betul lah macam tu. Hmm banyak sebenar nya nak bercherita sampai aku rasa tak tahu nak mula kan yang mana dulu. Sungguh tak tahu. Idea nak menulis hilang. Idea nak menulis melayang entah ke mana. Senang cherita tak ada mood. Tapi nak jugak tulis. Rasa macam semacam bila tak update belog ni. Haih , takut jugak nak update selalu. Takut ada pulak kata ; tahu nak update aje , bukan best pun dia menulis. Tak pun risau jugak kalau ada yang kata ; ishh merapu merepek aje ayat dia , perasan je minah ni. Kau hagak sentapz tak baca?


Mula-mula sentapz kot. Tapi lama-lama aku agak orang tu lifeless kot , dah tahu tak best dah tahu aku kuat merepek buat hape kau melagha hidup kau baca belog aku kan? Aish , tak pasal-pasal emo-temo muncul kembali ye? Oh yeah. Sudah. Aku ni dah dua hari cirit birit. Penat tau bertemu janji dengan inche tandas. Dah makan ubat , rasa okay sikit. Sikit aje lah. Adus. Cepat-cepat lah sihat. Tak larat nak bertemu janji dengan inche tandas.


Nak tulis apa lagi? Aku rasa aku memang dah kekeringan idea. Nak tulis merapu kang ada yang menyampah. Haih. Tak faham. Hmmm , esok dah hujung minggu , korang tak pergi mana-mana ke? Uhhu , sungguh lah tengah keadaan konpiyus ni memang lah tak larat nak tulis panjang berjela. Nanti-nanti lah ek? Haih , ada ke orang baca ni. T___T


Terima kasih baca entry ini :)

10 comments:

AmyZana said...

huhu. esok gi ronda-ronda KL carik Kedai Korea :D

Akak tak gi mana2?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

uols x payah pikiq haty org laen sebab haty kiter x der sapa jaga lagipow ni belog uols...so suka haty la nak type apa pow...kalo buhsan x payah baca...see easy rite...belog ai pow type brnda merapu tahap gahan jer jah...ngeh ngeh

Ijah EmoTemo said...

amy >> wahh kedai korea? hv fun ye dik :)

tak pergi mana2 arini , but esok yes pergi ke mana-mana hehe.

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> hiks , tuler , kdg3 pelik tau sbb ini belog ai tp yg mengomen menyampah tu sila buat belog sendiri boleh tak? nk ngamuks pulak ai merapu merepek segala. aisehmen.

hiks , mana hade merapu belog kaka ayu ekekek

Cik Tie Berbicare said...

saya komen ! hee , siannye cirit birit , dah elok ke belom ? cepat sembuh ye ^^

Ijah EmoTemo said...

cik tie >> heheh thx komen :) hiks , dah baik ;) no more dating with toilet. muahahah :P

thankss ye :D

kak ina kl said...

ala pedulilah apa kata orang, janji kita happy..tulis ajer apa yang nak di tulis..


wah peminat aaron gak ek kamu ni..

Ijah EmoTemo said...

kak ina >> heeheh itu la mls nk fikir act. hehe. thanks ye kak ina :)

hehe , a'ah peminat aaron :)

aida4eva said...

penat lah nak jaga hati semua orang..

asyik kita je jaga hati orang..org bila pulak nak jaga hati kita? :(

http://aida4eva.blogspot.com

Ijah EmoTemo said...

aida >> hehe betul tu , penat sgt. tp nak tak nak kena diam je la. itu yg terbaik :)