Home

Monday, June 20, 2011

TEASER : Aaron Aziz lagi?

Betul lah tu. Semalam jumpa Aaron Aziz lagi. Kali ni jumpa versi yang ramai-ramai punya. Sumpah macam-macam benda yang aku geram. Lagi seronok ye jumpa versi hari tu lebih seronok ye meskipun terhantuk kepala ke , terbaring ke , terjatuh ke , lagi seronok. Kadang-kadang kita bukan geram dengan peminat-peminat nya but well yeah organiser majlis nya. *sigh*

Tak mahu komen panjang-panjang sebab cuma teaser saja. More picture to come's after this. Nak bercerita pun rasa nak hentak-hentak kaki tak puas hati macam-macam. Heh. Hamboi haritu menggigil kaki kan? Sekarang hentak-hentak kaki? Sungguh tak reti bersyukur ye. *hensaf*


terima kasih buat wife Aaron Aziz , sis Diyana Halik yang tolong kasi buku ni dekat Aaron Aziz. 

kenapa tak kasi sendiri? nanti aku cerita later k?

thank you kaka Diyana Halik :)


Ada yang menarik. Ada yang pahit. Ada macam-macam cherita , but tunggu after this k? Bila aku rajin , aku update la , but seriously mood punah dengan perangai organiser majlis itu ye. Haih , dah mati mood aku tak pasal-pasal. Heh.

Korang tahu ke ini event apa? 

Terima kasih baca entry ni :)


14 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wajib la bila jumpa reramai akan jadik mcm2 ragam...sabaq na

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> haihh yg geram nya pihak organiser tau. aaron and wife seriously ok je T_T

aida4eva said...

ni mesti sempena hari bapa yang oreo tu kan??

huhu..

btl x??

syoknya dpt jumpa pujaan hati den tu..HAHA

http://aida4eva.blogspot.com

miloais said...

emmmm.... angau tahap gaban dah ek???
wakakakaka

Ijah EmoTemo said...

aida >> heheh yups! father's day celebration with aaron aziz :)

hee , mmg best :)

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> hahahah tak ada la tahap gaban ye. masih sedor diri dia sudah ada anak bini :nangis: lol

eynda said...

Semua wanita sedang angau dgn AA ye hehe...

Ijah EmoTemo said...

kak eynda >> hikhik itu la. aritu masa pergi event ni fuhh semua wanita je naik nk otograf bergambar dgn dia. last2 ijah mintak tlg wife aaron je nk mintak bergambar heheh

MyMye MyMya said...

Waaaa...best dpt autograf lg...:D

Ijah EmoTemo said...

mymye >> hee mmg best :)

Aida Omar said...

ini boleh mendatangkan jeles tahap melampau..haha
syok nye ea..hihih

Ijah EmoTemo said...

aida >> hehehe jgn la jeles sgt ;) rmi je ijah tgk blogger yg ada gmbr dgn aaron ni hehehe

lieynanilaz said...

saham dia makn naik sekarang...lepas ni akan meletopp ngan drama stanza cinta plak..

Ijah EmoTemo said...

lieyna >> yups mmg saham dia tgh naik mencanak ni :) haritu pergh penuh org nk otograf / bergambar dgn dia :)