Home

Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday :: Berkecamuk Hati Tengok Gambar Tak Jadi Dengan Bang Tapa!



18 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alahai cian uols...apa pow uols tetap sweet d sisi abe seth tan itew :D

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> itulaaa.. nak nangis sgt. itu la sibuk sgt berborak smpi bang aaron pun tak sempat nk pandang kamera huwaaa

hiks tq kaka ayu ;)

Anonymous said...

wahhh ko mekkk...curlasstttt dok sebelah habang Seth

ungu_merah

Ijah EmoTemo said...

ungu_merah >> hiks tiada guna nya curlast itu andai mata abe tapa tertutup sikit tu ha nangis..tp weols laga-laga bahu lengan kau hado? matilaa

miloais said...

since uols buat WW... maka iols tak jadik nak lazer nokkk
ekekekek

as usual... uols tetap manis hoccay!
dah... next visit jumpa abg uols tu... kirim salam muahhhh muahhh iols hoccay!
ekekekeke

Anonymous said...

laa...ko nak tunjuk laga lengan je ke noks..jenuh ai cari text you mana. ai ingat mata ai yg kelabu asap..ko tak tahu ai pernah laga bahu.. ;))

-cie

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> hahahaha tehtap nak melahar ai khen? hahaha :P

ayat uols bodek tak hengat :P hahaha iyela itu pun klu ada rezeki lagi ada la jmp lagi klu takde tatap je la heols dlm drama hahah

Ijah EmoTemo said...

cie >> hahaha ini utk wordless wednesday mana hade ayat ekekekek.. wah wah nk jgk lawan ai khen? haha

Anonymous said...

loo..hari ni wednesday ehh..angau sampei lupa hari..maapkan ai ..

-cie

Ijah EmoTemo said...

cie >> hahaha mohtif sgt tau! ari ni sudah ari rabu okehh

FNSyareena said...

Alahaaai. Meh datang sekolah ai meh. sila sila. Sila cari seorang Ustaz di sesi petang. Tangkap gambar dengan dia! Confirm puas hati. Muka sebiji Aaron Aziz. Serious. Cuma Aaron pasang body. Dia body semula jadi. WAHAHA :D

Ijah EmoTemo said...

Eena >> Hahahaha , mohtif la sgt kita nk pergi sekolah awak semata-mata nk ambik gmbr dgn ustaz awak tu? Tak pasal-pasal org igt kita mental pulak hahaha :P

emeera asnary said...

phhiiwiittt,, abg seth tan kah itu ?? hehe

Ijah EmoTemo said...

emeera >> yups! abg seth la tu :)

Papa Mifz said...

wow...syok la yer dpt tgkp gmbr ngan artis...

Ijah EmoTemo said...

papa mifz >> heheh mmg best and syok :)

Mama Zharfan said...

glamer tu hehhe

Ijah EmoTemo said...

mz >> hehe aaron aziz sgt glemer aritu heheh smpi kan wife and anak2 dia pun tak berhenti org mintak nk ambil gmbr sekali :)