Home

Sunday, January 2, 2011

Aku pun Tak Tahu.

Esok back to school. Esok kena bangun awal. Esok tak boleh mengada-ngada nak bangun lambat macam sekarang ni. Esok pagi pergi sekolah , petang pergi tuisyen. Comel , awal tahun dah sarat jadual. Lepas tu terus bayangkan apa yang akan terjadi this whole week. Mesti lagi comel. Tak apa , tahun terakhir di sekolah , ikut je lah. Jangan nak menggedik nak memberontak ke hape.

Sebenar nya aku bukan nak menulis sangat sekarang ni. Tapi sebab aku tahu esok aku tak akan ada masa nak menulis Hari Pertama Di Sekolah , maka dengan itu lebih baik aku tulis segala jenis benda sekarang. Heh? Macam pelik je ayat. Lupakan saja. Tak tahu nak rasa super duper excited , excited atau tak ada rasa langsung untuk esok. Ok fine terasa macam-macam ni sebenar nya.

Tak tahu macam-macam apa? Eh apahal ayat aku ni pusing kanan , pusing kiri , lepas tu aku sendiri tak faham. -.-' OH EM GEY! Tiba-tiba kan , aku macam tak percaya tahun ni aku Form 5. Sumpah tak percaya wey. Rasa macam baru 10 tahun lepas aku darjah 1 , sekarang dah Form 5? Cepat pulak masa berlalu walaupun kadang-kadang aku rasa lambat macam tenggiling. Erk? Betul lah. 10 tahun lepas aku darjah 1 dan aku pernah juga dah feeling nak Form 5 cepat-cepat. Sekarang bila dah masuk Form 5 , tak tahu nak cakap apa lagi. Asyik main telan air liur je. Feeling cuak katanya. Kikikiki.

Ok fine aku tahu aku macam dah merepek gila. Sebenar nya nak cakap , maybe this whole week aku tak online. Lagipun dah nak bukak sekolah ni , aku tahu tak akan ada banyak masa. Maybe ada tapi aku macam malas lah pulak nak bukak belog segala lepas ni. -.-' Sekarang ni pun terasa malas nak bukak laptop , malas nak bukak internet. Tapi kalau aku tak bukak internet , nanti ada lah pulak sesetengah benda aku tak dapat nak selesaikan -.-' Hish,macam-macam!

So , tengoklah macam mana -.-' Bye-Bye. -.-' 


8 comments:

Alynn Notnot said...

selamat kembali ke sekolah!

hahahaha!

FaiHash said...

tenkiyu alynn -______-'

hahaha. ;)

iamfarha said...

All the best dear! cahiyok2..

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

hepi schooling !! hehe

FaiHash said...

iamfarha : tenkiyu :) insayaAllah :)

FaiHash said...

halo sitifaridah nama penuh. eh eh. haha. curlast nama yu. hiks ;)

tq ye :) hiks

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rindunyer zaman skoll
lepas nih x buley layan ternet byk2 taw...focus ur study oke :))

FaiHash said...

hiks kaka ayu :) tu la now pun mmg nk tgk internet pun tak larat. rasa mcm nk muntah. haha. tq ye :)