Home

Tuesday, January 11, 2011

Lot's of LOVE LOVE LOVE

Ehem ehem , ingat tak entry sebelum ini yang aku bertapa dalam Jusco hampir 2 jam semata-mata hendak mencari baju mengikut tema? Ingat tak? Ingat tak? Apaaa??? Tak ingat?? *merajuk* Kikikik. Ini yang aku nak cherita ni.Semalam aku telah mengadakan pre sambutan hari jadi di Taman Tasik Titiwangsa. Sambutan secara kecil-kecilan yang aku hanya jemput rakan-rakan sekolah dan rakan yang amat rapat dengan aku. Walaupun hanya menjemput yang rapat-rapat , tapi itu pun mencecah hampir 50 orang tau. Nampak sangat ramai kan kawan aku? Kikikik. Alhamdulillah. Cuaca semalam pun elok je , cuma bila dah nak balik tu start nak renyai-renyai. Ehiks. Syukur.

Tapi yang datang semalam rasa nya ada lah dalam 20+ orang sahaja. Aku memang dah jangka paling ramai datang pun mungkin dalam sekitar 30 orang. Walaupun orang yang di jemput sikit sangat kalau tengok nama. Tapi kemeriahan tehtap ada katanya … Gelak ketawa is always be the first thing yang akan terjadi kalau berkumpul dengan teman-teman rapat kan? Oh ya , I'm sorry if terlupa nak ajak or tertinggal mana-mana nama. Sebab clumsy gila and last minuted plan memang mencabar jiwa dan minda katanya! Sorry again ye? =.=




TQ Cik Kekure sebab taja Cupcakes :)


Tema : Black & Purple , nice kan colour dia :) 

p/s: TQ for the ballon Cik Kekure and IH :) 


Yummy Cupcakes : Thx to Cik Kekure sebab taja cupcakes ini :D 

Tulip ... auww auwww :D



Terharu sangat bila kawan yang kita rapat datang ke pre birthday party aku semalam. Siap bawak hadiah lagi. Yang tak datang ada siap kirim lagi hadiah. Mahu aku terharu lagi kan? Terima kasih banyak-banyak. Aku sangat menghargai nya dan kepada yang tak dapat datang semalam , it’s ok , insyaAllah next time kalau ada rezeki , kita berpeluang jumpa dekat mana-mana kan J Ihiks.

So apa yang aku buat semalam? Memandangkan migraine aku belum surut sepenuh nya , jadi aku pun berhati-hati jugak semalam. Pagi semalam kepala berdenyut macam nak pecah. Mujur ada ubat lagi kan? Cepat-cepat makan , Alhamdulillah bila tengahari macam tu dah beransur ok. Tapi bila petang tu start denyut sikit-sikit. Just hold on and tenang buat lek je kan? Huhuh.

So semalam acara makan-makan dan borak-borak sambil tengok pemandangan yang berlatarkan KLCC dan Menara KL gituh. Tapi semalam macam mendung jadi just so-so je lah pemandangan tu. Ceehhh , tehtap feeling DIVA khen? Kikikik. Semalam yang syok siap ada balloon PURPLE & HITAM ,auwwhh , I like ;) Thanks guys sebab banyak gila ballon semalam. Kikikik. Bebudak yang kecik-kecik comel-comel pun geram nak terkam ballon semalam. Hahah.



Atie , IH & Cik Kekure :)


Dee M , aku , Shera :)







Antara hidang : Bihun Goreng , Spagheti & Karipap.

Semalam banyak amik gambar dengan bermacam posing lah kan? Ehiks. Ai loikeee xD Lepas tu hadiah semalam memang banyak gila dapat. Seronok dan terharu gituh.Kikikik. Gedik gelenya sangat kan? Kikikik. Lepas tu ehem ehem dapat bunga. Kikikik. Itu part yang paling aku nak pitam. Muahahaha. Biasalah kan ai kan DIVA katanya , harus lah ramai pehminat *muntah* yang nak kasi bunga. Wakakakak. Sila muntah berjemaah ye kawan-kawan. Kikikik. Ai dapat 17 kuntum bunga ros bersempena 17 tahun. Oh Oh saya tahu itu sheeweet sangat. xD Thanks IH ;) Ekekekeke.

Ehem. Majlis bermula dari 2.30 tapi aku sampai sana pukul 3.00 petang then habis around 6 petang. Lama gilaaaaa kan? Tapi tu lah ada yang kata nak datang but the end tak muncul-muncul. Huwaaaa , sadis mekkk okeh?!! Tapi tak apa , macam aku cakap tadi, InsyaAllah ada rezeki nanti kita jumpa dekat mana-mana k J

Jom layan gambar sat …




view shantek! tapi sedikit mendung gituhh... but it's ok as long tak hujan. pheww


with the geng. tq korang sbb sudi dtg dan bawak hadiah. terharu meh :D


supermodel katanya ...


auwww ... dapat bunga rose 17 kuntum bersempena 17 tahun katanya.
thx IH.

p/s: itu lakonan semata-mata demi menchantekkan gambar. voleyh? 
kikikik


baru perasan .. satu-satu nya lelaki yang datang semalam. gitueww :D


GEBATA : sejenis kuih ok? bukan maksud apa-apa pun. lol.

tq kak fieza , kak atie , kak nisa , kak ekah , kak kekure? erkk macam pelik je. lol. sebab datang dan siap bawak hadiah. happy sangat ni :)

oh ya tak lupa thanks to kaka ted dan mama nani serta auntie ros and family sebab siap kirim hadiah lagi kan? tq so much. terharu sangat :D

Memang banyak buat acara mengambil gambar , makan , borak , bergosip , kikikik. Lepas tu , ehem ehem buat apa pulak? Ok dah habis pukul 6 petang aku pun chiaowww balik. Kikikik. Alhamdulillah makanan pun banyak habis walaupun ada lebihan sikit kann. Punya lah aku cuak takut makanan tak cukup gitue. Ekekeke. Itu pun siap kasi bungkus dekat siapa yang nak kan? Sebab dekat rumah pun weols ada lagi makanan. Oh oh lupa. Hidangan apa semalam? Spagheti , Bihun Goreng dan Karipap as usual. Kikikik. Lepas tu my kakak hangkut eh hangkat kekekek siap taja cupcake shomel dengan tema Purple & Hitam lagi tuh. Bunga TULIP tu noks!! Ai suka Ai suka. Ehiks ;) Tq ye xD



love this picture :)


adib , ama , syaza  :)

Ehem Ehem .. antara hadiah - hadiah nya ... gituuuu banyak sangat dapat katanya :D




TQ so much Everybody. TQ for coming. TQ for the gift :)

Alhamdulillah , semalam sangat lah enjoyed , fun and happy with them. Thank you guys yang siap kasi hadiah , yang bagi aku a super duper happy semalam eventhough itu hanya pre birthday party kan? Kikikik. Thank you so much everybody. Ehiks. Perlu ke buat ucapan harijadi sekarang? LOL , tak perlu. -.- Sebab kejap lagi nak buat lagi satu entry ucapan. Kikikik.Tehtap kan? -.-

p/s: migraine masih bersisa. haish!!


8 comments:

miszlullaby said...

meriahnye darling.happy bday =)
mmuuaahhx22..
semoga pnjg umur n murah rezeki.
siti nurhaliza same bday ngan kite^^
=D

miloais said...

sori ye mek jingg... iols tak dapat datang
kesihatan amat tak mengizinkan...
iols tak sihat dari awal tahun gitu
sambut tahun baru dengan demam tak hengat
now masih batuk2 + selsema :nangis:

FaiHash said...

ML : ehiks. itu lah alhamdulillah meriah jgk.
happy birthday to u too sis :)
same goes to you ya , smg panjang umur murah rezeki dan cpt kahwin. kikikik.

next year boleh la kita smbt sama2. kikik ;)

tu lah kan :) diva lagi tu yg sambut sama birthday dgn kita. hiks!

FaiHash said...

kaka milo : it's ok. mek paham kaka milo tak sihat sgt kan. take care tau. get well soon. sian sgt dgn kaka milo :nangis:

tiefazatie said...

omg!!best gle!!ai jeles darl..

FaiHash said...

ifa : ehiks! tq tq. mmg best wlupun tetamu sikit je. tp mmg bising ekceli dkt situ smpi semua pandang je kt weols. kikikik

fiq said...

best nyer bday party!! makanan pun suma best2 =D

FaiHash said...

fiq : ehiks! tu lah kan. mmg best, alhamdulillah :)