Home

Wednesday, January 5, 2011

Langgar Pantang

Ehem. Dekat luar guruh berdentum-dentum diselangi kilat memancar-mancar katanya. Well , hari ni memang banyak benda berlaku tapi tak nak charutz apa-apa dekat sini. Kang kena panahan petir , baru tahu tinggi rendah langit kan? *hensap*

Apa yang jadi hari ini? Sama seperti semalam dan sebelum nya.Tapi mungkin hari ini lebih redha dari sebelum nya. Seriously , two day's before aku terasa macam nak menangis dalam kelas ala-ala sedih gila nak mampus sebab dalam kelas tak ada kawan , dalam kelas semua bebudak buat hal diorang dengan geng diorang. But today aku lagi bersedia dengan semua benda. Memang seksa gila but dah tak boleh nak buat apa lagi kan? Just belajar je lah dengan hati yang huru hara -.-'

Btw , apakah yang aku langgar pantan itu? Oh Oh bukan langgar pantang 44 hari orang beranak tu ye.Tapi pantang larang yang aku maksudkan now is aku sepatutnya tak bukak internet for a week -.-' Tapi disebabkan aku stress dalam kelas tu dengan tak boleh berborak with anyone oh maybe aku bercakap dengan cikgu je itupun sebab aku dah tahap bosan keparat sangat -.-' Jadi haruslah aku simpan hasil charutanz eh opss kegeraman aku dalam hati , balik-balik sekolah bukak Twitter -.-' Lepak depan laptop dalam 2 jam -.-' Yeah patut nya 2 jam tu aku patut Qadha tidur ke , buat homework ke , apa ke kan -.-'

AIYARK!! Ok Ok , first week ni boleh lah buat rules suka hati , since next week memang aku kena buat jadual , kena pergi tuisyen .. memang pun next week pergi tuisyen. This week macam banyak benda nak kena uruskan dulu , better start next week. Kalau tak nanti aku stress berganda pulak kang , mahu migraine seminggu ... menangislah jawab nya -.-

Ok Ok udah udah berinternet segala. Nak pergi siapkan kerja sekolah yang separa banyak ituew + ulangkaji + nak tidur -.-' Eh? Ok Ok.



give me back , my laugh , my smile -.-' 

gewdiks!

muah muah.


1 comment:

FaiHash said...

erkk baru perasan ada ayat tunggang terbalik dkt situ -.-