Home

Thursday, January 13, 2011

Ijah Hashim Banyak Peminat? WOW!

Biar benar tajuk di atas itu? Selalu macam gituh kan? Tajuk main nak diva sajork kan? Haruslah kan! Ehiks. Anyway memang sejak semalam dengan hari ini memang ada 2 benda yang telah di post kan ke alamat rumah aku. Feeling-feeling terkejut kejap padahal memang dah tahu ada orang nak post benda ala-ala kasi surprise gituh! Ehiks!

Mesti pasal harijadi kan? Tehehehe. Iye benar. Terasa terharu gitu bila kawan-kawan aku siap post hadiah lagi. Ehiks. Thank You ye kaka Ayumi dan abg Jedep sebab susah susah kirim hadiah kan? Kedua-dua nya berguna untuk aku for this year :) Thank You so much guys! Tak tahu nak ucap apa lagi selain dari thank you so much xD Tak tahu nak tulis apa ... layan gambar je lah ek ;)



from kaka yumi :) siap pos laju lagi tu. thank you ye :)


from abg jedep :)


lampu comel from kaka yumi :) tq so much :)


this one adalah hadiah yang sungguh menginsaf kan dan buat diri kembali ke alam nyata. haha. thank you bang jedep for the hadiah :) 
semakin bersemangat nak ulangkaji sejarah!
bak kata bang jedep dalam kad ucapan tuh : Nak LULUS SPM kena LULUS SEJARAH!
cute sangat ucapan tu :)
thank you for the wish :)


oh oh thank you jugak for my friend , sharifah shaza because bagi gelang cantik ini ;)
ini memang cantik okeh :)
klu tengok depan-depan lagi cantik , bila snap mcm blur pulak -.-
aisehmen.

so , tak ada benda nak update lagi.
sebab aku cuma akan cakap , aku migraine , aku migraine and aku migraine.
ok gd bye ;)

4 comments:

fiq said...

wah! byk nyer dpt hadiah. ni yg jeles ni =P

FaiHash said...

tehehehe. jgn la jeles2. hehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jelesss maaa!!~~ banyak giler hadiah!!~~

FaiHash said...

hye weiyda :)

tehehehe. ijah sendiri pun tak sangka dpt byk hadiah mcm tu. ehiks. jangan la jeles. tehehe