Home

Tuesday, January 4, 2011

Aku Tak BODOH Faham?

Sebenar nya kalau ikutkan betul nya , aku nak update belog Sabtu ni. Malas nak update masa hari persekolahan. Tapi disebabkan aku tengah bengang , geram dengan macam-mcam benda yang jadi dekat sekolah , jadi aku rasa better I'm doing something to make me feel better. Malas nak pendam dendam segala bagai. Tak elok untuk kesihatan!

Well , hari ni dah masuk hari kedua persekolahan. Aku menyampah betul dengan sesetengah budak dekat sekolah tu yang memang macam nak kena pang pang penampar dengan aku. Aku tahu lah aku tak bijak macam kau tapi please aku tak cari pasal dengan kau , kau tak payah nak cari pasal dengan aku.

First day dekat sekolah : macam-macam hal jadi. first time aku jadi pendiam dalam kelas. I don't have any friend and I just do my own thing. Tapi aku tenang je walaupun mulut nak mencharutz segala macam. Tapi ingat , tahun ni nak SPM , jaga ayat. Buat naya je.

Second day dekat sekolah : masih sama. I DONT FEEL HAPPY cuma ketika REHAT with my geng yang boleh buat aku bercakap untuk selama 20 minutes then aku jadi pendiam balik. OH aku rasa macam nak menangis je. Well this week tak start tuisyen lagi. Malas + aku stress sikit. Macam-macam benda jadi. Huh. Lepas tu pulak budak kelas aku tu entahlah. Aku tak serasi dengan diorang. Oh lepas tu ada pulak yang aku teringin nak pang pang penampar masa tengah beratur segala tu. Aku rasa apa yang aku buat dah betul , dia cakap aku salah.Tapi aku diam. Sebab aku ingat dia tu KETUA PENGAWAS . oh rupanya kau pun pelajar biasa pakai baju putih macam aku. OH YA YA , kau feeling kau hebat? kau feeling kau SENIOR SANGAT? HELLO! GO TO THE HELL la nak perangai macam beruk macam tu. Aku malas betul layan perangai betina macam tu. Aku tengok muka kau pun terasa macam nak ludah je. Tapi malas layan. Sumpah aku bengang. It's not a good started for today eventhought yesterday. SAMA JE.

Seriously I HATE MY CLASS ... but cikgu-cikgu yang mengajar tuu je yang buat aku suka balik eventhough aku tak ada langsung kawan , tak ada langsung untuk di ajak berborak. Memang aku belajar je lah. Paling tidak pun aku termenung sensorang. BOSAN kan? But itu realiti hidup aku. SELAMAT CUMA PUKUL 7.20-1.20  ... kalau 24 hours , OH NO , aku boleh mati macam tu weh -___-'

Ok Ok , sungguh tak seronok! Azam aku nak belajar dan buat yang terbaik untuk SPM. Tak ada benda lain dalam kepala otak aku. Memang sekarang pun sibuk belajar. Tak kisah pasal belog semua. Maaf tak dapat nak pergi belog korang singgah jejak segala. Huhuh.

Now it's time for me to have some rest -.- Bye guys!

2 comments:

Ai Yu said...

bawa bersabar yer yunk.........ikutkan hati mmg patut di ajar budak tu.........tp jgn ikut hati yer~

FaiHash said...

ai yu : hehehe mmg bersabar pun dgn perangai dorg sume. mls nk gaduh segala. huhuhu. thx ye :)