Home

Friday, October 8, 2010

Entah apa je lah.

credit : inche Google.


Salam and Hello. Okay , hari ni seharian tak ada mood. Sebab nya my handphone tu kan dah rosak.Bukan lah rosak keseluruhan , but dekat bahagian ... eh kan aku dah cerita sebelum ni. Pergi lah ek baca balik. Sumpah tak ada mood. Memanglah gambar boleh save dalam phone. But , hailoh. Lain pulak feel nya sekarang.Sumpah tak ada mood.Nak menulis pun rasa macam ada-tak ada je mood.Ada je benda nak cerita.Tapi bila handphone aku tu buat hal , hailoh. Memang aku rasa macam huish. Tak best je. Memang ahh , Dee kasi pinjam kamera dia semua. But tak kan dia nak kasi pinjam sampai bila-bila kot T_T Huwaa , ai geram , ai moody and ai bengang. feeling sangat pujuk memujuk nak suruh beli phone baru , tapi nan hado dapat nya KEJIS okeh! Huwaa , tak ada benda nak tulis dah.Nnt haru pulak entry ni. =(


2 comments:

lan_ax said...

buat bersabar banyak2 yer.. tu semua dugaan dari Tuhan kt kita..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

FaiHash said...

hye lan.

i'm try but it's no easy lah utk bersabar for benda yg kita syg. hailah.