Home

Monday, October 11, 2010

Bila ia nya datang ... segala nya tak keruan -__-

credit : inche Google.

Salam and Hello. Semalam tiba-tiba badan rasa panas je. Tak ada lah panas sangat. Lepas tu perut asyik memulas and cirit birit. Since Sabtu lagi dah cirit semua. Tapi buat bodoh je lagi sebab ingatkan sakit perut biasa. Lepas tu , semalam tiba-tiba muntah. Aiyark. Part paling tak best. Aku memang paling benci muntah. Kalau dah muntah , itu makna nya aku dah tahap paling teruk lah tu -__-' Tapi aku still buat taktahu lagi .Sempat lagi tengok perkahwinan DR SMS & DR HALINA gituh. Tapi time tu dah tahap tak ada langsung tenaga. Tengok pun sambil tidur. Even nak duduk bersimpuh ala-ala perempuan melayu terkakhir pun tak mampu. Cuma baring dan tidur je. Now pun tak larat , but sebab dari hari ni satu hari suntuk asyik tidur je , itu pun sebab tak larat langsung , aku gagahkan jugak diri suruh bangun. Alahai.

Now , terasa sejuk gila.Terasa macam dalam peti sejuk.Terasa masih nak tercirit.Terasa mata sangat lah kuyu dan mengantuk.Tak larat.Tak mampu nak buat apa-apa.Haish.Penat sungguh! Tapi rupa-rupa nya ada sebab lain kenapa aku sampai jadi macam ni. Erk! Tak perlu nak tulis kat sini okeh. Sakit perempuan senang cerita. Patutlah , semacam je rasa. Haish! Now , nak pergi baring. Sebab letih tak bermaya dah rasa. Oklah , next time aku sambung tulis lagi. Bye. :)


2 comments:

Anonymous said...

aku pun demam :(
-dee-

FaiHash said...

Dee , ye ke? Alahai kesia nya kau :(
Aku pun demam baru nk elok. Tp still lemah je badan ni :(
-__-'