Home

Thursday, October 14, 2010

After All...

Salam and Hello. After all , 2 days without any updates and now I'm feel OK than before. 4 hari aku asyik muntah , cirit birit dan demam.Tak panas tapi sangat tak selesa.Tidur pun sekejap-sekejap terjaga.Terasa bahang badan yang memang , masyaAllah panas sangat.Lepas dah OK from cirit birit and muntah.Seluruh badan terasa sakit lain pulak.Hish.Memang dugaan betul lah. Now, I'm OK , cuma lenguh sikit.Tapi still jaga-jaga lagi lah.Makan pun tak ada yang mengarut-mengarut lagi.Heh , kalau tak suka hati perut aku je kan makan. -__-'. Ok , aku bukan nak membebel hal ni.Nak cherita hal lain.

2..3 hari lepas , bukan tak nak update.Bukan lah tahap pitam terus atas katil tak reti nak celik mata.Tapi sebab aku langsung tak ada mood nak tulis apa-apa.Banyak benda nak tulis.Banyak benda nak cerita.Tapi bila mood dah merudum jatuh tahap aku pun tak faham kenapa.Aku bukak blog.Then aku tutup then tutup terus laptop , pasang mp3 dekat telinga terus tidur.Yelah , nak tulis apa lah sangat kalau asyik cirit birit , baru nak tulis betapa gembira nya aku makan cekodok , tengok-tengok dah tercirit.Tak ke naya? Heh , heh. Naya sangat. Nanti-nanti lah aku update hal lain.Banyak benda yang aku tak habis cerita hanya sebab demam +cirit birit + muntah aku ni ha.Yelah , mulut rasa payau.Makan je muntah.Makan je cirit.Memang lah insaf kejap aku. -__-'

Okay , sebab aku tengah sakit perempuan sekarang ni , jadi banyak benda yang jadi tak normal.Aku memang banyak stress pasal hal kecik.Emosi tahap paling teruk.Nak mengamuk tak kira masa.Nak menulis blog banyak idea dan cerita.Gambar pun banyak jugak nak tepek sini. Tapi masa dengan aku tengah asyik tak ada mood je.Tu yang tak letak pun.Last-last simpan je lah sampai tunggu aku ada mood balik.HAZAB! Heh. Okay kalau cakap hal stress , memang banyak.Tapi biar lah dulu.Aku malas nak fikir.Cuma fikir nak update blog je sekarang ni. Oh , nanti aku update lagi. Kang boring pulak korang baca banyak-banyak dalam ni. Heh , gaya macam ramai je baca -__-'


2 comments:

Wawa~* said...

get well soon eks cik mek mulek... <3

FaiHash said...

kaka wawa , tq ye :)
now ai dh sehat alhamdulillah , siap boleh pergi tgk Maher Zain lg semalam :D hiks ;)