Home

Sunday, October 10, 2010

10.10.10 ... but I'm waiting for 11.01.11

credit : inche Google


Salam and Hello. Okay , I know everybody here's and there mesti sibuk cakap pasal 10.10.10 or ada langsung tak kisah kot.Ekekeke.Mesti tarikh yang ramai kata unik and jarang sangat nak dapat selepas tarik 08.09.10 hari tu , menjadi macam-macam peristiwa yang diabadikan gituh. Ada yang bertunang hari ini , ada yang berkahwin hari ini. Macam angkasawan kita tu ha, DR SMS tu kan. And , memang lah best kalau jadi kan tarikh yang jarang nak dapat ni as something sweet memories gituh.Memang best kan.Heh , heh ,heh.
Btw, aku baru perasan something.Tahun depan pun ada tarikh best untuk aku.Cantik sangat tarikh tu :) Tak sabar lah pulak nak nantikan tarikh itu.Hiks.Yelah , once for the time kan? Ngeh3x.Okay tarikh apakah ?Bilakah tarikh nya itu? Ngeee :D Sila scroll ke bawah ye ? Keh3x hoit gedik betul , padahal terang-terangan kau dah tulis dekat tajuk tu kan,sengal! -__-'
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
11.01.11

Ngee :D Memang itu tarikh yang termaktub istimewa untuk aku setiap tahun.Tahun yang bagi usia aku naik 1 tahun ke 1 tahun.Heh3x.Sebenarnya aku mula-mula tak perasan jugak , but then ada someone yang bagitahu aku cakap , oitt , tahun depan birthday kau best.Citt.Betul lah tu. Memang best. lagi best kalau kau kasi hadiah untuk hari jadi aku heh , heh , gila tak tahu malu -__-' Yeah , memang aku rasa tarikh ini sangat istimewa.Tapi entahlah.Sekadar tengok nombor tu cantik je lah.Tak adalah tahap istimewa ada sweet memoirs ke hape.Heh3x. Aku kadang-kadang tak ada feeling nak sambut birthday.Maybe sebab kesan penuaan kot? Eh , gila! Haha. Ish , tapi memang cantik lah tarikh hari jadi aku tahun depan ni kan? HAHA , gila tak reti nak nyabor kekdahnya ;)

And for those celebrating birthday today , 10.10.10 , Happy Birthday ye :) May have sweet and happiness today. Tu je nak cakap pun. Haha. And sesiapa yang bertunang and berkahwin pada tarikh yang istimewa ini , Selamat Bertunang and Selamat Pengantin Baru :) Err , apa lagi ye?


p/s: everybody is waiting for 10 am 10 minutes and 10 second , make a wish katanya.
anda macam mana? :o
ekekek ;P


4 comments:

lan_ax said...

11.01.11 tu igt nk tunang.. 11.11.11 tu nikah.. kalo x jatuh hari isnin or selasa or rabu or khamis.. kalo ada rezeki la..
http://www.duitlama2u.blogspot.com

fudge said...

ohhh... kalau gitu, i kena tunggu 2012.
sebab bzay i 20-12-2012. cool gila.

FaiHash said...

lan - oh ye ke? wahh , best tu tarikh2 yg you pilih tu :)

FaiHash said...

sis fudge , hahah. orait je. nnt mesti comel je tarikh lahir unique macam tu. hiks! :D