Home

Thursday, October 28, 2010

I like YOU , YOU like ME back ok?

Salam and Hello. Ngeh3x.Apashal lah sejak dua menjak ni tajuk entry aku macam jiwang je aku rasa -.- Heheheh. Anyway , perasan tak ada perubahan sikit dekat blog aku ni? *mode:bangga sampai terangkat hidung. Eh?* Alah , tak nampak ke? Ada dua perubahan kechil , tapi mungkin memberi impak besar okeh? *oh perasan lagi , tampar pipi shomel dia ,paaang*

Ok , first aku ada buat sticky post which is bukan untuk bagi giveaway ke apa.Heheh.Tapi sekarang ni aku tengah mencari dengan gigih nya mencari gadget for EXCHANGE LINK , alahai payah jugak ye nak cari gadget yang sesuai.First , aku macam blank tak tahu nak buat macam mana.Second , aku memang tak reti. Third, fine aku tak reti lah weyh. Aku bukan celik IT , buta rabun lah jugak kadang-kadang.*insap* Heheh. So , untuk sementara waktu , aku guna alternatif lain yang aku pernah tengok dekat seorang bloggers.Aku lupa pulak siapa.Dia guna cara macam ni jugak.Dia buat sticky post. Lupa lah pulak. Heheh , harap dia tak marah ye aku tiru idea dia. Heheh. Ini je alternatif comel yang termampu aku buat , sadis sangat. Haha.

Then cuba teka apa lagi yang baharu? Cuba lah teka. Sudeh , malas nak buang masa scrool down semua kan? Ngehehehe , sila lah tengok gambar shomel di bawah itu. Hehehe. *bangga gila okeh? padahal orang lain dah lama buat ,heyy shadap yu!*

Ngeh-ngeh gila bangga kan dapat buat like-like dekat blog ni kan? Heheh. Ini semua berkat usaha gigih aku mengGoogle menaip , menulis dan macam-macam lagi lah. Haha.Ok a BIG THANKS and a big hug..eh? to INCHE ZEITHER kerana memberi penerangan yang sungguh shomel dan sangat lah senang untuk di ikut.Just follow the instruction , then dengan berkat kesabaran kauorang semua , eceh , mesti jadi punya.Heheh. InsyaAllah. Aku pun buat sekali je pun , terus dapat. Sebab biasanya aku ni lembaps sikit nak follow instruction yang untuk blog ni. Heh , tapi sebab Inche Zeither ajar dengan begitu mudah siap bagi code segala , haaa , memang lah mudah aku ikut and faham even mula-mula garu-garu jugak kepala yang tak gatal ni. Helleh. Hehehe.


So , apa lagi ? I like you. You LIKE me back lah okeh? motip suka sangat paksa orang , dush-dush



2 comments:

miloais said...

tak mo likeeeeeeee!
hahahaha

FaiHash said...

kaka milo..ecece...dia yg like dulu tu..ekekek..