Home

Saturday, November 13, 2010

First time , haruslah kecoh!

Salam and Hello. Hiks. Tiba-tiba terasa nak senyum melebar je kejap. Okay , okay mesti korang kata aku jakun kan?Erk. Hehehe. Alkisah nya , tadi tiba-tiba macam nak check acc dekat nuffnang. Eceh , gaya macam tak pernah check je kan. Ekekeke. Anyway , straight to the point. Tadi check acc nuffnang and baru first time dapat buffered earning. Hiks. Teruja , Terharu dan of course TERJAKUN. Opsss.

Actually , past few days , aku macam gatal tangan tergedik sent email dekat Nuffnang Team pasal buffered earning ni tau. Tengah-tengah malam tanya soalan dengan english tunggang langgang selamba don't know je sent.Heh heh heh. Selamat dia tak cakap , hey emo-temo please check your grammar before you sending your question to us. Menangis akak nanti tau! Wakakak. Oh ya , actually kan , err aku ni main hentam je tanya. Tak sangka pulak tadi check dapat buffered earning from CIMB Clicks. Nilai dia masih rendah dan aku selalu je nampak iklan tu tak tahu pulak itu yang jadi buffered earning aku.Hehehe. Macam terkujat lah jugak tadi.




Heheh , tu je lah nak tulis nya. Kejakunan ku terserlah katanya. Hiks. Tapi kan , errr aku still blur lagi hal buffered earning ni Y_Y Tak apa lah buat-buat faham je lah. Harap-harap dapat kumpul duit lagi. Opsss.


p/s: bersungguh-sungguh nak kumpul duit ni.

simpan untuk kegunaan peribadi gitu. voleyh? hiks.

4 comments:

misz FaTiN said...

mst best da dpt BE kan..
fatin ni xpenah dapat pun.. uwaaaa..:p

FaiHash said...

misz fatin - hehehe. bestlah jugak. jakun sgt2x td. hehehe. takpe2. inysaAllah pasni Fatin dpt la jugak :)

hehehe , jgn lupa kelik2 kalau nmpk iklan tu kat sini eh :D

tiefazatie said...

tahniah keep on blogging!tp jeles gak ifa xdpt pun be yg nie...ahha..abru ad anie kan 1 2 hari nie..hihi

FaiHash said...

Hiks , thx Ifa :) Tulah , ad ni baru je lagi sehari dua :) Tu yg Ijah xda feeling yg ni leh jd B.E sbb semua ckp yg AMP radio tu kan. ekekek

btw , lepas ijah ikut petua yg Ifa kasi utk dpt B.E mmg bebetul muncul B.E.. heehhe.