Home

Sunday, November 7, 2010

Ini memang CANTIK.

Salam and Hello. Tadi time befacebook-ing , ternampak gambar-gambar yang memang cantik snap by one of my friend from FB yang pergi bercuti ke Pulau Mabul , Sabah. Seriously mata aku macam terpukau gila bila tengok gambar-gambar yang dia snap. Sangat cantik. Sangat memukau mata. Jom layan gambar. Credit to : Du Juan.

ohh yang ni pun cantik ok? juju , cantik sungguh gambar ini. terpukau! hiks.



yang ini memang cantik. terpukau mata aku memandang. this is seriously cantik. kan? nak tengok SUNSET jugak :(


yang ni pun cantik kan :) terpukau lagi mata memandang :)

Actually banyak lagi gambar-gambar yang dia upload dekat Facebook.Tapi tak kan aku nak feeling diva pulak nak letak semua dekat sini kan?Hiks.Aku letak sikit-sikit je lah.Tak manis gitu nak letak banyak-banyak kan?Ngeee.Seriously suka gila tengok picture yang Du Juan ambil ni. Nampak sangat cantik and yes aku terpukau wokey? Terutama yang SUNSET. Teringin gila nak tengok SUNSET in real life kan?Asyik tengok from Google je kan? Itu je lah yang aku mampoo. Nangis sangat!

Memang cantik kan korang? Hiks ;)



notakaki : nanti kalau dah kahwin nak tengok sunset dengan shomi. oh berangan.

7 comments:

Wawa~* said...

gmbr sunset mmg sgt shanteks <3

FaiHash said...

kaka wawa : tu lah kan? chantek sgt :) mek suka gila tgk :D

Cik imA said...

chantek! :)

FaiHash said...

cik ima : kan? mmg sgt cantik! teringin pulak nk pergi situ untuk tgk sunset. mmg naturally beauty sgt2 kan :)

suriamatahari said...

ewah2 mek... kechik2 lagi dah berangan kawen2 yek... =)

FaiHash said...

suria : errr , ni sape eh? forummer jgk eh?

p/s: sekali sekala berangan jugak... opsss. ekekek

FaiHash said...

okay saya sudah dapat menjejaki siapa suria.. ekekeke..