Home

Friday, November 19, 2010

Cak Cak.. eh eh bukan nak away ke?

Salam and Hello. Ngeee. Hey Hey Heylo. Citt , gaya macam apa je tulis macam tu kan? Keh3x. Eh eh macam mana saya boleh berblogging setelah kemain lagi menulis ucapan Bye-Bye dalam bunyi guruh yang berdentam dentum siap dengan selingar petir yang memancar-mancar kan? Hiks. Ok , Ok kekdahnya , patutnya hari ni sampai Ahad aku pergi buat sleepover rumah kawan aku tapi tak jadi. Tu yang tiba-tiba aku boleh bersiaran kembali kan?Hiks. Suka ... Suka .. keh3x. Jadi sila jangan muntah-muntah ye kalau saya update sampai pitam hari ni. Keh3x. Banyak benda yang dah di draftkan dalam microsoft words uols! Cuma picture yang nak letak tu tak edit mengedit lagi.Sat lagi lah aku edit segala :D


Hiks. So , saya tidak akan bercuti kemana-mana.Akan terus mengupdate belog sampai pitam. Phewww...


2 comments:

dee said...

sorry tau awak. next week bisa ngak ?

FaiHash said...

Dee - Heheh. it's ok. tgk dulu cmne ek? sbb kita pun xsure cmne. apa2 hal kita ckp kat awak dkt skype k :)