Home

Tuesday, November 16, 2010

Kau ingat kau sorang je CUN? *oh ini bukan entry gaduh-gaduh*

Salam and Hello. Hye hye!! Saya update lagi!! Miahahahah , saya tahu awak tak boring punya. Yelah , mesti ada yang tengah kena kerja half day kan?Hiks. Eh ni dah macam half day je. Err. Tak kisah lah. Nak update jugak.Hiks. Anyway , borak kosong je meh. Esok nak Raya Haji kan? Dah ada yang buat preparation ke untuk esok? Hiks. Dekat rumah aku , Umi dah siap buat Pulut Kuning dengan Rendang. Eh itu bukan makanan hari esok. Ngeee. Esok menu lain pulak tau! Ngeh3x.Itu yang nikmat dan bestnya bila Umi ada disisi kan? Makan sajork sampai pitam.Ngeee3~!!


Ohh ya tak pasal-pasal duk bercherita hal menu kan?Keh3x.Actually , tak ada benda pun nak cherita.Tapi as usual , tehtaaaap nak tulis kan? Actually , semalam entah angin pujangga hape kan aku dengan kakak aku nak snap snap dekat webcame. Miahahaah. Elleh , macam korang tak biasa kan?Ceh Ceh. Biasalah meh kalau dah boring bosan , mula lah idea pelik datang. Keh3x. Eh, Eh , diva tak tajuk entry ni? Miahahaha. Jom layan gambar cunnn kami berdua!! Heh , heh. Dilarang melahar tuan penulis yang shomel kiut miut ni ye? Heh heh. nasibla kalau korang muntah , keh3x



Aksi gewdik 2 beradik :D

oh tu je gambar nya. heh heh.


Oh lepas tu , tadi time Umi memasak aku tolong jaga si kenit tu. Heh heh. Disebabkan nak kasi si kenit tu macam happy segala , eceh. Aku pun amik lah gambar dia.Dia pun pantang kan kalau orang ajak amik gambar. Hehehehe. So jom tengok gambar dia pulak :D



tersenyum girang gitu. curlast!


lagi satu posing!! gambar di bawah...


selalu macam gitu kan? orang senyum dia buat muka mcm tu? heh heh ,baju teddy bear dia yang buat aku nak senyum sengih-sengih. main ultraman gaia tp baju teddy bear? ekeke. ampunn awisy!

Kekdahnya , ini lah yang jadi nya bila tengah boring kan? Amik je gambar tak tentu masa.Heheh. Memang best lah kejap. Ubati hati yang tengah berlara gitu. WOW! HAHA. Kekdahnya nak update je rasa hari ni. Heh heh. ;)


p/s: jangan lupa kelik kelik ye. hehehe.
tiba-tiba terasa macam chinta dia. hey suka je :D



9 comments:

Hanis Azla said...

ala.. bestnyer pulut kuning.. Salam AidilAdha & Salam kenal juga..

miloais said...
This comment has been removed by the author.
miloais said...

tak half day punggg
sebab beraya kat KL jahhh

err... tak cuti pun
duduk kat opis ni dah macam bercuti jugekkk
tak de keja
muahahahah

FaiHash said...

Hye Hanis :)Hehehe , yups!! Sedap sgt :D

Salam AidilAdha and Salam kenal jugak :D

FaiHash said...

kaka milo : hahahahaha..kata xnk komen?ekekeke.. terharu ai yu sudi mencemar duli sini..ekekekek

err ye ke? ai igt sume half day. hehehe.

muahahaahh..harus best dan syok kan? ala2 sedap lenang jahh ..ekekeke

miloais said...

iols konpem
uols hembu2 dah iols dengan jampi mak esah
tu pasal iols tetap jugak kena komen :nangis:

harus lah seronok
tak de keja dari pagi
malam ni ada dinner plak tu
walaaaaaaaaaa!~

Ijah said...

muahahahaha... bertabahlah sbb hembusan kak senah tu terkena dkt uols kaka milo. ekekekek.

hahahaha!! wow , best nya uolss!! jeress ai :nangis:

FNSyareena said...

"main ultraman gaia tp baju teddy bear? ekeke. ampunn awisy!"

hahahaha! :)

Ijah EmoTemo said...

eena : hahaha , matila klu dia dh besar baca belog ni ai kutuk dia :P