Home

Monday, November 29, 2010

Nombor Cantik tapi Bukan Nombor Bertuah.

Hiks. Kekdahnya semalam aku macam susah jugak nak tidur , akibat nya macam-macam benda aku buat. Segala jenis belog aku baca sampaikan mata aku tehtap lah payah nak lelap ok? Aiyark! At the end , aku tengok belog aku sendiri baca entry lama-lama sambil ketawa berdekeh-dekeh macam lah lawak sangat yang aku tulis tu kan -__-'

Lepas tu scrool down sampai mata aku naik juling and baca benda sama , gila ke hape entah malam tadi. Aku pun tak tahu. Jadi terperasan something. Number dia quite nice and beautiful Maria..eh eh tiba-tiba.. sila tengok gambar di bawah tu ye.. hehehehe..

*

*

*

*

*

*

*

*

opss sorry kena scroll down..ngeh3x.


Haaa ... nampak tak nombor itu? Kini sudah bernyawa selama 2 months , 2 weeks and 2 days gituh. Aku pun nama je letak benda alah ni , tapi tak ada lah tengok benda ni je memanjang. Ekekek. Tapi yeah , number dia sangat cantik but bukan nombor bertuah pun kan?Ngeh3x.Eh apa tiba-tiba merapu meraban nombor bertuah ke hape kan? Hiks. Itu lah kan , syok menulis mengupdate hari-hari rupa-rupanya dah menjejak usia 2 bulan dah kan Cherita Emo-Temo ni. Hiks. Ok , hari ni nak ngapdet sampai pitam sebelum pergi cuti-cuti Malaysia gituh...


2 comments:

ILA HAFIZ said...

leh beli no tu.. :)

FaiHash said...

kak ila..ekekeke..tapi ijah lagi suka no 5 ;P