Home

Saturday, November 6, 2010

tak dapat sejuk kan hati ... sejuk kan tekak pun ok khen?



Salam and Hello uols. Heh , heh. Sebenarnya tak ada apa pun nak ditulisnya. Tapi sebab macam mata tak boleh nak tidur. Better , aku tulis something sebelum lelap kejap lagi. Sebenarnya dekat atas tu gambar lama. Sambil baca belog , sambil makan aiskerim yuols! Memang lah syok je masa tu. Sekarang? Heh. Aiskerim tak da , roti kering ada lah yuols! Heh , heh. Tak tahu nak tulis apa. Nak tulis apa-apa pun , takut melarat jadi panjang berjela. Hampeh je okeh!

Oh , kalau lah ada aiskerim sekarang , sure dapat sejuk kan hati yang tengah bergelagak ni ha. Aiseh , tak dapat sejuk kan hati , sejuk kan tekan dengan aiskerim pun sedap kan? Harus misi hari esok pergi cari aiskerim sundae strawberry MekDonal. Bukan Mek Ijah. Erk! Apa kau merapu ni Jah T_T

2 comments:

Wawa~* said...

nyam4... dpt sekerim ptg2 ni mmg besh <3

slamat mnyejukkan hati ye mek jing shayang...

FaiHash said...

kaka wawa...ihiks! kann...petang2x makan aiskerim mmg besh... hikss ;)

tenkius kaka wawa shomel :P