Home

Tuesday, November 2, 2010

Awak....awak...tak nak like ke?

Salam and Hello. Ihiks. Ok , hari ni macam gedik sikit. nope gedik banyak Sebab entah apa kejadah nya tiba-tiba macam nak buat fanpage untuk belog kesayangan aku ni kan?Ihiks. *malu* Ok , fine ,fine tak nak gedik-gedik. Haha. After berbuka puasa tadi , macam datang semangat pujangga apa entah , tiba-tiba nak buat fanpage untuk Cherita Emo-Temo fine sedar diri followers baru 50 orang tapi dah gedik nak buat fanpage macam followers 100 ratus orang *lempang pipi aku* yang gila aku sayang ni kan? Ok banyak sebab actually kenapa aku buat benda ni tau. Nak tahu? Nak tahu ? Like lah dulu :) Nanti baru aku bagitahu kenapa *oh sila jangan lempang saya kerana gedik sangat hari ini , dush*




~ yang di atas untuk di LIKE , yg di bawah untuk di ADD , tapi sila nyatakan kamu siapa eh? jika nak ADD saya. Sebab tak mahu berkawan dengan strangers orang yang bukan sebarangan. thx sebab bekerjasama~


Ok , sebab nya ialah. Banyak actually. First , sejak kebelakangan ni memang ramai yang add aku.Kalau add tu sebab nak berkawan ke apa tak apa jugak.Ni setengah tu add sebab nak promote bisnes dia.Adeh.Bukan tak nak sokong bisnes orang. Tapi kadang-kadang diorang ni macam a bit annoying. Aku dah cakap tak nak.Still paksa jugak.Haish. Masalah orang perangai macam ni. And lagi satu , sekarang ni macam-macam orang pakai add aku. Mutual friend tak ada, kenal pun tak tahu dekat mana kan? Itu yang aku macam ragu-ragu sikit.Haish. Itu sebab aku create fan page untuk Cherita Emo-Temo even macam terasa gedik gila. Sebab takut tak ada orang like.Ihiks aku rasa habis semua kawan aku dekat facebook tu aku paksa like , tapi ada jugak orang yang like kan. Ihiks.

So kepada semua follower-follower saya dan juga sesiapa yang mempunyai akaun facebook *muka sopan* sila lah like Cherita Emo-Temo ye? Mungkin dekat sana boleh lah meroyan , merapu dan merepek sama-sama tanpa perlu ragu-ragu.Eceh. ;)

4 comments:

eyndayusoff said...

Sudah tekan LIKE ;-)

FaiHash said...

hiks ;) tq kak eynda :D

Wawa~* said...

nnt ai like ek..

FaiHash said...

hiks kaka wawa...orait...tq ye..hiks...