Home

Tuesday, November 2, 2010

EXCHANGE YOUR LINK HERE


Salam and Hello to all.
Entry ini is a sticky post yang akan habis tempohnya in more more years.
So if nak baca any update's from me , scroll down k?
Anyway , me tengah mencari widget for EXCHANGE LINK , but me tak reti pulak nk apply kan macam mana. Heheh.
Lagipun tak jumpa yang reti guna + sesuai untuk me letak dlm blog ni.
So , me pun guna altenatif lain macam ada satu blog yang me pernah nampak , but lupa , she used something like this. And me harap , kakak tu tak marah ye ai tiru idea dia. Heheh Me lupa pulak siapa. Adey.
Anyway , untuk semua yang singgah jejak blog me , don't forget to put your linky winky here k?Just letak dalam box comment ni je. Ala macam selalu nak komen me tu kan? Haa , macam tu je lah cara nya. Tapi sebelum tu jangan lupa follow me too k? Hehe. :P
InsyaAllah , if me ada masa terluang , me akan singgah ke blog korang and follow sekali :)


--> boleh jugak letak linky winky korang di sidebar me di tepi tu. or just letak dkt sini mcm nk tulis komen tu je. just drop by here and letak url blog korg k? hehe.


p/s: jangan lupa follow my blog too and i'll follow you back :D


nota kaki : harap ada lah yang menyinggah letak link url smbl2x tu follow blog aku.
jangan sampai tahun 2020 pun nan hado satu org pun yang letak.
menangis la ai.
-.-'
ekekekek


11 comments:

ILA HAFIZ said...

mana link yg letak?

Wawa~* said...

yey... mek jinggg dah link ai~!!
ai pun dh link mek jing jugerrr ^_^
nnt ai try google2 kan LE widget utk blogspot ek... ;)

FaiHash said...

kaka ila - err ,link tu letak dkt sini. nnt baru mek godek2x pergi dkt diorang punya blog. heheh.

kaka wawa..tq yeah..hiks!
tq ye..ai mmg blur jah spnjg google nk letak untuk tempat exchange link itu..last2 ai buat je benda mcm ni. hehehe

blingblings said...

Hi, berjaya juga menjejak umah mek, kreatif betul...

FaiHash said...

Halu kaka bling ;) heheh , biasa-biasa je ni :) meh lah follow blog mek :D

Wawa~* said...

mek jinggg.. try la... kna sign up dlu..

http://www2.blenza.com/linkies/wizard.php?meme=16

yg auto add link exchange tu.. me x tau la mmg camtu ke yg mek jing suka.. if not, nnt me try2 cari lain..

FaiHash said...

kaka wawa .. tq ye :) hiks.. dh buat.. hehehe..tp xtau nk letak kt mana... hehehehe.. kt atas macam serabut pulak tgk -.-' letak dkt bawah takut org xnmpk. hahaha..

tq ye :)

err , mek ada lg satu masalah..nk letak signature dkt bawah post tak leh..last2 letak dkt bawah tu sorg2..wakakaka..kaka wawa tahu x cmne? :o

faRa_diLa said...

huwaaaaa..mano nak letaknya ejah?? heee...tp dah tkr link kan? hahaha. samo la tu. akak pun dulu buat juga. tp layout yg lama dulu..yg wrna biru. pastu buang dah.. ni tak tau la nak on lg ke tak. nk ltk sendiri bnyk sgt. huu.

FaiHash said...

ngahahah.. sepatut nya mula-mula igt nk suruh letak dkt sini je. mcm komen biasa. lepas tu nk jugak cari widget tu kan. now dh letak gituh. hehheh.. tp mcm something wrong somewhere jahh ijah tgk -.-'

hehehe..tu lah.skang konpius..nk kekalkan entry ni smpi 2020 ke..ekekeek..suh dorg just singgah sini and letak url link blog dorg dkt sini or just buat masterlink tu..adeh kepeningan -.-

dilaOHdila said...

Hola kakak Bling bling.....:-)
sukanya dapat masuk kakak bling2 ni
tq sbb sudi dtg ziarah umah kakka dilla erk
alahai...jangan sedeh2 taw
nanti tiba masa abah ngan ummi selamat sampai
jaga diri bebaik, jangan nakal2 erk (kuikui)

FaiHash said...

Halooo kaka dilaaa :D
hehehehe..kaka dila..itu gmbr last year la..ekekeke..skang dh xsedih2 .. ekekek ;)