Home

Thursday, November 4, 2010

I wish .. I wish ..

Salam and Hello. Apakah yang aku mahukan itu sampai I wish , I wish kan? Hiks. Ok , sebenarnya nak tulis benda ni since lepas Isya' lagi. Tapi entah apa kejadahnya internet sangat lembap untuk mengupload gambar. Heh. Panas berasap meletup jugak hati aku kan?Hadey! But then sekarang dah ok nak upload gambar semua. Heeee. Aku nak cherita pasal apa kah?Erk...

Ok , aku harap entry ni tak dikatakan aku terlalu taksub terhadap sesuatu benda padahal memang terang terangan aku macam gila taksub kan.Adeh. No lah. Tak tahulah nak cakap as taksub?minat?suka?or anything else? I.don't.know. Eceh. Mengada-ngada lah tu kan. Actually , ini tak tahu nak kira wish ke or teringin? Erk. Entah. Benda ni macam 2 wish comes 1 gituh. Heh.Apakah itu khen? Ok malas nak teka teki teka tekuk ular mati dalam mangkuk. TULIP. Hiks, ok aku memang suka gila dengan anything yang ada benda dengan TULIP. I don't know.




kredit : my BFF , DEE M. Ihiks sorry pinjam barang perhiasan awak jadi gambar dekat sini. Ihiks. Eh ayat macam pelik -__-'

Lepas tu boleh pulak aku macam feeling nak pergi Holland kan?Haha , melampau sangat suka dengan Tulip tu kan?But yeah , tulip memang cantik. Macam tak boleh nak bagitahu kenapa aku suka dengan Tulip. Warna-warna Tulip pun macam soft and cantik je. Then macam biasalah mula lah bercherita dengan sahabat baik hingga hujung nyawa , cakap aku nak pergi Keukenhof sebab nak tengok Tulip. Gitu kau , nama tempat yang kasi belit lidah aku pun , siap hafal okeh? Haha. And like seriously , pernah lah sampai satu tahap aku memang teringin nak pergi Holland gituh. Tambahan pulak , rumah BFF aku banyak perhiasan from Holland. Macam gambar di atas tu lah. Gelas ada gambar Tulip. Jeles aku okeh?Eceh , tetibe.


Cuppies for my sis pun TULIP okeh? Gituh tau taksub minat aku dekat Tulip kan?Ihiks.

Lepas tu Mommy BFF aku cakap kalau nak pergi tengok Tulip , dekat Turkey lagi cantik. Murah pun murah tiket kapal terbang.Ekekekeke. Aku pun macam blur kan tak pernah amik kisah tempat mana cantik , tempat mana lagi murah.Hazab betul kan?Ngeh3x. Tu sebab aku macam seronok je tengok some of bloggers yang tengah study/kerja dekat oversea yang pergi melancong sana sini , lepas tu dapat tengok tulip dapat main salji , eh motif? which is aku punya wish , wish and wish lah kan?Teringin pulak nak tengok Tulip depan mata ni hah. Memang kalau tengok dekat Google , Tulip ni memang cantik sangat. Ish. Suka sangat! :D


Paling tak menahan now , aku baru tahu yang Umi aku pun banyak koleksi Tulip ni tau. Tulip kaca memang banyak gila. Motif baru perasan? Haruslah time tu aku feeling kan? Heh , heh. Tak dapat tengok Tulip real , Tulip kaca pun jadilah wehh. Hahah. And ada jugak pinggan yang ukiran Tulip yu.Haruslah aku makin teruja tengok.Tak berkelip mata memandang seolah-olah nampak Mr Skandal je. Opsss. Hahaha. And now , aku macam teruja ya amatz kalau dapat tengok Tulip gituh. Hiks. Suka , Suka , Suka.

Itu lah wish , wish ,wish saya. Saya mahu tengok TULIP! Saya mahu pergi Keukenhof sekali boleh gitu?Agak-agak ada yang mahu lempang saya tak sebab over sangat wish nya? *lempang* sebab tu aku suruh korang semua kelik ikelan nuffnang , supaya aku dapat kumpul duit nak pergi sana , boleh ke gitu?oh yes! Heh. Oh , sebelum saya memulakan belogwaking kejap lagi dan lupa akan belog sendiri , heh , moh lah tengok gambar Tulip yang di churik dari Google je.Tak mampu lagi nak pergi sendiri dekat Keukenhof -.-' motif tiba cakap saya awak kan?mesti lah gitu.kena sopan santun baru orang tolong kelik kan ikelan tu kan.erk!My lappy wallpaper gituh :D Hiks. So , till then :)






endah kan apa yang kamu nampak tu. hehe.


nota kaki : kalau jadikan tulip as bunga tangan mesti best kan?

kalau tulip warna pink purple sure cun tangan tu nanti!

oh sudah berangan , jom belog walking :)

2 comments:

AiDa said...

hi ijah eMO temo yg tomei...:)
jom tgk sini..ada suprise untuk KamOoo..^_^

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/special-entry-untuk-ijahemo-temo.html

FaiHash said...

hikss..baru perasan aida komen..hehehehe...

tq ye awak :D