Home

Thursday, November 11, 2010

Perlu ke buat tajuk Kau Ada Mulut Aku Ada Tangan lagi?

Salam and Hello. Heh. Hari ni macam terlebih bengang. Sebelum tidur semalam and selepas bangun tidur ada je manusia yang suka kasi aku hangin berangin sampai kentut. Kalau berangin sebab tengah panas ok lah kot.Ini hati dah panas , bertambah pulak panas. Aku tak nak lah mencharutz je kerja. Seriously hari ni memang bengang sangat. Dah lama dah bengang even semangat pujangga yang telah lama aku cari dah kembali.But ada je yang cuba nak kasi aku bengang , geram , marah and apa-apa je lah kembali. HELL-O kau tak ada kerja ke nak menyakitkan hati orang lain nyah? Shetupido betul lah! Dah lah , mahu buat entry lain. Nanti lain pulak jadi nya entry kali ni T_T *beristighfar banyak-banyak*


4 comments:

miloais said...

ni pe hal nak marah2 sampai terkentut neh???
urat kentut hang dah putus ka????

sabaq mek... sabaq.....
kang kurus plak hang sebb banyak sangat kentut
kekekeke

abaikan hoccay umat manusia yg camtu....
buat tak tau jahhhh!

senyum skit hoccay! :D

FaiHash said...

ekekekekeekke...aiyooo kaka milo...tahniah ye sbb kasik ai sejuk hati....motip putus urat kentut..naya okeh..wakakakak...

kata nk suh ai kurus..tu yg kuat hangin ni..ekekekek...

ai try utk abaikan kekdahnya...tp makin menjadi2 pulak..adehh..sadis sgt...

*sedang tersenyum comel* ekekeke

♥L@dy @yU♥ said...

bengang ala lucu gini ek muahahaha
wah ahkak dah suker masuk belog kamo hukhuk

FaiHash said...

kaka ayu .. khenn bengang tp still menjaga tatatusila walaupun...muahahahah...

hiks..tq kaka ayu..ekekek..