Home

Thursday, November 18, 2010

Sudah mampu TERSENYUM.

Salam and Hello. Alhamdulillah. Everything look's good now. Aku dah boleh tersenyum. Aku tak kusutkan kepala otak aku semalam.Eventhough , hari Selasa lepas , if look's at my previous entry memang kepala otak aku serabut gila. But today's everything is DONE. Alhamdulillah. Terasa lega sangat. Even ada banyak benda lagi yang kena fikir , but it's ok. Atleast benda penting hari ni dah selesai dengan jaya nya. Wah , gitu kau! Haha. So memang nak tersenyum je lah sekarang ni.Hati pun lega sangat-sangat. Alhamdulillah.


Tak ada benda nak tulis lagi. Heheh , jap lagi nak update belog pasal makanan-makanan yang ada untuk Hari Raya Haji semalam :) Hehehehe , tunggu ye , nak edit kejap. T_T Heh. Sebelum tu tengok lah sekeping gambar perempuan yang tersenyum ceria di I-City. Heh heh.


meh , kenapa aku tengok senyuman aku macam comel gila? mulut aku pun macam kiyut je aku tengok? keh keh. angkat bakul sendirik. *lempang*


nota kaki : selepas ditegur oleh kaka Lisa Surihani a.k.a Daddy Iss , ai insap tak nak suh orang kelik ikelan dengan keadaan paksa. 0__-'
tapi kelik lah jugak ye. opsss.

2 comments:

miloais said...

memang rasa nak lempang gak ni
pi tengok harry potter tak ajak iols! :mad:

FaiHash said...

kaka milo : keh3x. xplan pun nk tgk harry potter tu kaka milo. hehehe. maafkan daku ye *larikk*