Home

Thursday, November 18, 2010

my FIRST awards katanya.

Salam and Hello. Aku baru lepas bangun tidur setelah kepenatan keluar dengan kawan-kawan kan?Tak perlu cherita lagi , mesti korang dah baca previous entry kan.Hiks. Btw , tadi bangun-bangun semua , bukak laptop yang memang terpasang tak sempat nak tutup sebab mengantuk gila. Haih. Then baca dekat chatbox , Ree cakap dia kasi 1 awards. Ngeh3x.Aku kan tak pernah lagi dapat award since berblogging ni. Hehehe. Jadi eksaited lah kan? Keh keh.

Btw , a big thanks to Ree because giving me this award.Sangat terharu , sangat malu tapi mahu gitu.Opss. Haha. TQ so much ye dahling :D


Oh yes , kena jawab 7 thing's about ME gituh. Ok , Ok meh aku tuliskan serba sedikit about ME. Hiks.

7 perkara pasal saya


♥ Saya suka baca NOVEL. Ini memang terbukti apabila saya telah berjaya mengumpul novel-novel berfiksyen MELAYU chinta sebanyak 50++ dan suka membaca novel Inggeris berfiksyen Self Help/Motivation.

♥ Saya suka bercakap bergosip dan tak boleh di nafikan yang saya sangat peramah. Perghh , angkat bakul sendiri tu meh. Keh3x.

♥ Saya suka makan Western Food. Tapi kadang-kadang telan je lah masakan ala-ala kampung nih.Hiks.

♥ Saya suka dengar lagu.Mostly lagu jiwang.Keh3x.Aku seorang yang jiwang.So what?Perftttt

♥ Saya seorang yang suka mengambil gambar syok sendiri nature apabila nampak ia nya cantik.Yeahh!

♥ Saya boleh menjadi seorang yang sangat friendly.But kadang-kadang saya boleh menjadi seorang yang pendiam.Tapi bila orang buat saya geram , nothing else , mencharutz , my bad.

♥ This is my favourite ever , ok ok. Saya suka tidur.Keh3x. patutlah badan semakin hari semakin shomel kan?suka tidur je kerja T_T


Well , itu hanya serba sedikit mengenai aku. Banyak benda lagi yang orang tak tahu dan aku rasa tak perlu juga korang tahu. Hehehe. But apa-apa pun don't judge me before you know me well katanya :D Haha. Oh oh , kena tag orang. Tapi aku macam malas lah meh. Apa-apa pun siapa yang nak awards ni , just ambik je. Aku tak kisah. :D Sorry eh , kepenatan masih terasa ni , tu yang ala-ala tak larat ni T_T Prfttt

4 comments:

♥L@dy @yU♥ said...

curlastt yukkk dpt award gitew :-p
persamaan kiter adalah friendly, suker bacer novel :))

FaiHash said...

kaka ayu : hiks kan ? terkezutt ai smlm bangun2 tdo dpt award. ekeke.
hiks ... patutla rapat kan? ada persamaan gituh :D

♥L@dy @yU♥ said...

kamo berbintang apa ek?
mana taw same lagik hahaha

FaiHash said...

hahaha..bintang kita tak sama.. ekekek.. ai capricon ;) 11 jan ;)