Home

Thursday, November 18, 2010

SukaRia Bahagia. *entry bergambar*

three of us. =)


Salam and Hello. Ngeee. Semalam bersungguh tulis , hari ni tidak akan diupdate apa-apa lagi. Eceh.Padahal , tengah malam nun karang tu ha baru tak update langsung. Ekeke. Memandangkan internet sangat lah laju untuk mengupload gambar , lebih afdhal lah aku mengupdate belog sambil merapu meraban dek sebab tak boleh nak tidur.Semalam lepas Maghrib , dalam pukul 8 jugak lah , aku terus tidur tanpa sempat nak tutup laptop , nak off facebook dan sama waktu dengan nya. Perggh , ramai lah pulak yang hantar msg via fb , msg via phone. Selalu macam tu kan korang? Akak tengah sleeping beauty , time tu jugak nak borak-borak dengan akak kan? HAHA.

Semalam entah apa kejadahnya penat sangat. Since dalam pawagam lagi dah mula menguap-nguap.Terlelap kejap lepas tu nampak Ular terus opocot bangun balik.Eceh , nak dramatik sajork je kau kan? Anyway , just nak kongsi gambar wajah-wajah kegembiraan kitaorg. Ngeh3x. Biasalah kan , kalau tak kongsi dekat sini ? Dekat mana lagi? Tak kan dekat belog orang lain kot? Itu gilo namo nyo! T_T Eh , tak pasal-pasal. Ok kali ni mungkin aku boleh cherita sikit-sikit lah macam mana cherita tadi. Keh3x. Kata tak nak review kan? Tapi sebenarnya nak kan? Heh. Tadi kes mengantuk lah malas review. Ni segar bugar mata , hape lagi! Menulis lah meh. Eh jap jom layan gambar meh. Hehehe.




aksi mereka yang begitu eksaited. saya cuma menemani mereka. hehe.


syaza :)



ama =)



keh keh , punya lah riuh posing sampai nampak gigi masing-masing kan?Sekalik muka aku je keluar? Selamat dorang tak sentap dengan aku. Ekekeke.


Anyway , bagi aku Harry Potter mungkin ada tergantung sikit lah meh. Maybe sebab Part 1 kan? Aku punya lah beriya ni besar kan mata segala nak tengok semua. Sekali , pfttt part last sekali tu aku rasa macam nak charutz dan nak baling popcorn yang tak habis dek kerana gigi dah mula rasa sakit ... citt sebab even aku tak follow cherita ni , tapi macam tak puas hati jugak ni. Heh , heh , heh. Feeling je lebih tak puas hati segala. Keh3x. But to me cherita ni ada part kelakar jugak. Hahah. Aku macam ala-ala tak percaya , Harry Potter ada part kelakar? WOW ,tapi itu lah kebenaran nya okeh? Ngahahaha. Jadi tak ada lah aku rasa boring ke bosan ke.Sebab boleh jugak gelak.Keh3x.

Well , panggung wayang hari ni penuh okeh? Keh keh keh. Boleh tak agak-agak 2Alam kalah kan Harry Potter ni? Ekekekek. Tengok lah macam mana ye nanti? Haha. Tadi ramai and crowd jugaklah.Maybe sebab ramai tak balik kampung sebab sehari je pun cuti raya ni kan?Haruslah feeling malas nak balik kampung tambahan kalau yang dekat Kelantan , Terengganu yang amik masa for 6 to 7 hours nak sampai ke sana kan? Semangat jugak diorang pergi tengok wayang pakai baju kurung segala. Melerts masing-masing okeh? Teruja ai tengok. Miahahaha.

Well , tadi memang banyak borak pasal macam-macam benda. Gelak ketawa , and something happens and yeah best hari ni.Have fun sangat-sangat and aku macam gelak je kerja kan?Memang best sebab last minute plans kan? Memang kecoh , amik gambar posing sakan. Lepas tu bila nak amik gambar tiba-tiba ada hantu aku panggil hantu sebab kau dah tahu aku tengah pegang henpon kamera tu still nak lalu lalang depan aku , ciss!! sibuk nak enterperem pulak. Alahai anak omak. Eh tiba-tiba? Ekekekeke. Lepas tu pulak , nak amik gambar tiba-tiba henpon C902 aku ni buat hal pulak. Mengada-ngada kan?Saja lah tu tak nak kasi aku buat gambar mulut muncung , mata juling dan sama waktu dengan nya.Aiseh. Tak apa lah atleast sempat lah jugak amik banyak gilaaaa gambar. Eventhought , it should be more and more and more. Aiseh , tak pe next time pulak meh :D

.
gelagat riang ria kami. fun. not funny.


Pheww , memang seronok lah hari ni. Tak dapat nak ungkap dengan kata-kata gitu. Boleh uols? Haha. Perghh , terasa macam diri rajin gila.Pestaim ni meh , upload selalu gambar siap dalam belog lagi tuhh. Perghh! Tak sangka ai okeh? Ngeh3x. Selalu nya macam kemalasan gituh. Hiks. So , itu je lah nak update nya. Tak ada benda lain lagi. Apa-apahal aku update lagi. Kalau aku rajin lah. HAHA. So , sila lah tengok gambar sampai pitam ye? Keh3x :D



nota kaki : terus kan kelik kelik ikelan cimb bank and nuffnang yang lain ye kawan-kawan :)
really need's ur kindness help :)
love uols! :D


4 comments:

dilaOHdila said...

wah suku sakan hangpa no. elok aa outing ghini. sikit releas tension khen......

FaiHash said...

kaka dila - hiks! a'ah , mmg syok kaka dila outing mcm ni , dpt borak , lepak :D best ;)

shapoji said...

nak gi tgok harry potter, tapi tak kat klantan takder....

FaiHash said...

shapoji - hehehe. xpe2x. nnt ada lah tu kuar kt tv. hehehe. cuma kena tunggu je la :D