Home

Tuesday, November 30, 2010

Lembap Macam Siput. Tapi ada aku kesah?

Salam and Hello. Now aku dah selamat sampai ke Terengganu. Alhamdulillah. Bertolak dari KL pukul 9 pagi sampai ke Dungun ni dalam pukul 3 petang. Tadi ada excident , sampai terbalik lori tapi tak ada kemalangan ngeri berlaku. A bit cuak jugak , yelah aku ni ngeri sikit kalau ada excident semua ni. Cuaca hari ni sejuk dan nyaman. Tapi bukan lah tahap hujan lebat ke hape , just renyai-renyai.

Now tengah berehat bersuka ria ,eh? setelah kepenatan duduk lama-lama dalam kereta. Heh Heh. Seriyesli penat dan letih , saja je aku nak update buang masa. Heh , sebenarnya tengah boring ni. T_T Nak letak gambar , mak aihh , berpuluh minit aku tunggu , nan hado tubik nya gambar tu okeh? Lagi bagus aku qada' tidur daripada aku tunggu tersengguk-sengguk tersenggol-senggol eh opss depan laptop ni kan? Line internet even guna berukban kakak aku pun , lembap macam hape okeh? Ish Ish.

Ok lah uols , really need a good rest right now. Bye semua ;)


tubik = keluar

2 comments:

ILA HAFIZ said...

kirim kepok leko..haha

FaiHash said...

ekekeke! harus beli keropok lekor ;P