Home

Sunday, November 14, 2010

kura-kura lari lagi laju tau?

Salam and Hello. Mula-mula ingat nak upload gambar. Tapi internet sangat lembap. Kura-kura pun lagi laju berlari tau? Menyampai ai. Tapi nak buat macam mana , maki pun macam lah dia belas kasihan dekat aku khen? Nyampesss ai. Heh heh. Anyway , sebab gambar pun tak boleh nak haplod , aku pun macam ala-ala buntu gitu nak tulis apa hari ni.Tapi tehhhtap nak menulis khen?

Hari ni hari Ahad. Yelah kan ? Tak kan tiba-tiba kau nak hari Sabtu lagi kan?Apa kau ingat kau duduk Amerika nak lambat berbelas-belas jam? *lempang* Tiba-tiba je khen aku ni T_T Hari Ahad yang sangat boring dan sangat tak tahu nak buat apa.Belogwaking pun aku macam malas. Internet agak lembap meh. Baru feeling semangat nak baca , terus lah internet ni buat hal. Haramjadah betul. Aiseh. Belogsepot ni lagi lah , tak yah cakap ah , nak haplod gambar lembaps semacam. Nak upload via photobucket , malas nak resize gambar. Boleh gitu? Aiseh , macam-macam hal.

Takpelah , nanti kalau aku rajin , aku upload via photobucket je lah senang. Sebab kalau guna url macam cepat gila okeh -__-' Aisehmennn. Citt , gaya macam kau snap gambar apa je kan bersungguh nak tunjuk dekat orang khen? Heyy , suka hati aku lah kan? Opsss , jaga adab puhlease. Ekeekekek. Btw, malas nak cherita hal gambar upload dan sama waktu dengan nya. Bikin pening kepala sajork! Anyway , kalau korang nampak ikelan CIMB click di belog aku ni jangan lupa tekan ye? I love you so strong lah lepas tu kalau korang tolong kelik kan untuk aku. Heheheh. Maklumlah tengah nak mengumpul duit gituh. Tolong ye? Thanks! Hiks.



nota kaki : please .. please kelikkan ikelan nuffnang. opss.

2 comments:

Aleeya Fishess Maison said...

hehe, mau tengok kura2. ;)

FaiHash said...

aleeya.. heheheh.. tak jumpa pulak gmbr kura2 lari lg laju.. keekekek