Home

Saturday, November 20, 2010

Pagi Yang Sejuk.

Sekarang aku rasa sangat sejuk. Dah 2 hari macam ni. Terjaga tidur pukul 2..3 pagi sebab terasa sangat sejuk. Bila aku tanya orang lain , diorang cakap tak sejuk pun. Aiseh. Kenapakah? Memang seriyesli seram sejuk terus aku rasa. Nak mandi pun terasa sejuk. Citt , padahal memang sejuk jugak cuaca dua tiga hari ni. Tapi tak pernah pulak aku sampai terganggu rasa macam ni. Aiseh. Tak suka.Tak suka. Terus aku terbayangkan orang yang duduk obersea yang kena tahan sejuk waktu musim sejuk. Heh heh. Macam mana ye? Nak mandi pun mesti tak lalu kan? Ngehehehe.


Oh oh lupa nak cakap.Assalamualaikum and Good Morning semua ;) Semoga hari ini lebih indah dari semalam. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Have a great weekend everybody ;)



nota kaki : sejuk nya meh :(

4 comments:

Gadis Kampung said...

saya bosan la arini...saya nak melawat blog awak boleh tak?nak dok lama sikit nak baca entry jangan mare ye

Pencacai Alim said...

lain mcm je sejuk tu..

FaiHash [ IjahEmoTemo] said...

gadis kampung - hehehe.. silakan silakan membaca ;)

FaiHash said...

pencacai alim - err? sejuk apakah.