Home

Tuesday, November 9, 2010

aku tak tahu nak kasi tajuk apa T_T

Salam and Hello. Nak cerita ringkas je entry hari ni.Tak nak berbelit sana-sini sementelah aku macam tengah blur je sekarang sebab entah apa pun aku tak tahu.Heh. Petang tadi , kaka Milo bagitahu aku dekat facebook , yang dia tak boleh langsung komen dekat belog ni.Aku macam hairan ok? Sebab aku komen macam ok je.Tak ada masalah langsung. Tapi kaka Milo cakap tetap tak boleh.Pastu dengan kadar segera aku suruh kaka Milo printscreen kan apa yang telah dia nampak dekat belog aku kan.Sebab aku macam blur & blank ala-ala tak faham. Sebab apa yang kaka Milo kena , tak kena pulak dekat aku.

Tengok dekat bawah apa yang jadi. Stress jugak nak betulkan setting.Ignorekan ayat kejam kaka Milo.Ekekekeke.







Entah berapa kali mencuba baru dapat selesaikan.Sebab if aku guna acc blogspot punya emel, memang aku tak ada masalah.After guna acc twitter punya , yup , aku pun terkena benda sama.Pening jugak nak selesaikan.Buang iklan nuffnang , still sama.Buang pages still sama.Lepas tu pergi dekat setting komen. Aiseh , baru perasan tentang yang ,verified word tu kan?Kan boleh pilih nak ada or tak ada benda tu.After aku ckp tak nak ada.Baru lah masalah selesai.Aiseh.Begitu senang pun take half an hour jgk tau.Aiseh.Lepas tu terus inform kaka Milo yang dah ok.Hiks.Terus mode : solehah tau! Ekekeekek. Err , so korang still boleh tak komen dekat entry-entry aku?Kalau tak leh sila tinggal jejak dekat shoutmix tu ye :peluh:



p/s: terasa malas nak menulis hari ni.
cub untuk ringkas kan penulisan.

4 comments:

Wawa~* said...

me prefer xde mende verification tuh... x suka... huhuhuhu...

FaiHash said...

kaka wawa...hiks...act dulu mmg dh setting xda verfication word tu..tp bila tukar layout dia mcm dh settingkan lak utk hal tu T_T

hehehe.

miloais said...

kejam kan iols semalam
nyaris jer nak bakor blog ni
petrol pun dah oder dua-tiga gelen

hahahahah

FaiHash said...

kaka milo...sgt la kejam smlm..ekekekeek...
choyyy dh siap beli petrol segala...muahahah..

hahahaha