Home

Monday, November 22, 2010

Thinking of YOU ?


sumber : cik GOOGLE.

Halo!Halo! Ok macam semua tahu , sekarang bermula lah musim cuti sekolah.Bermakna bermacam-macam jenis rancangan tengah berpusing , bermain dan berpening? erk! dalam kepala otak aku.Macam-macam benda nak buat during this holiday.

Banyak betul benda nak buat sampai kepala otak aku susah nak cerna elok-elok ni.Entah kenapa aku rasa macam tempoh cuti kali ni macam a bit pendek ?? Heh , heh , kau jangan nak demand Jah *petir*. Btw bukan nak mengomen pasal berapa lamakah tempoh bercuti?Pendek kah , panjangkah? Bukan itu. Tapi pasal benda lain. Pasal macam-macam aktiviti yang menarik tertarik kau memang da booommmm opocots telah aku rencanakan.Tak ada pun rancang , tapi yelah aku pun bila fikir balik macam pening pulak dengan rancangan aku yang macam-macam.

Target untuk cuti ni , aku nak study.Heh , skema kah daku?Well , macam banyak benda kena belajar korek opss balik lagi.Tahun depan nak SPM , tak kan nak main-main je lah kerja aku kan?Udah lah tahun ni macam banyak benda terlepas , it's ok.Forget the past , think the future.Tak gitu uolsss? Jawab je gitu jugak! Haha. Kowser sangatkan duk memaksa orang?Heh heh.

Selain tu , banyak pulak GA yang menarik untuk aku join kan?Aiseh , sejak bilakah aku ketagih nak join GA-GA ni kan?Heheh.Mungkin sebab banyak masa terluang pagi-petang-malam kan?Tu yang macam gigih padahal nak menang jugak?opss sangat kan?Aiseh , tengok lah yang mana sempat , aku buat.Seronok jugak kan join contest-contest ni.Hihihi. Oh btw , this week nak cuba lunaskan beberapa perkara yang dah elok di rencanakan di dalam kepala otak ni.I'm try my best gituh.Keh3x. Oh yes one more thing ... TO ALL SPM CANDIDATES di seluruh MALAYSIA , Best Of Luck to all of you! I know you can do it :D Tiba-tiba aku pulak yang terasa getar debar di dada ni kan?Moga-moga next year aku mampu buat yang terbaik.InsyaAllah :) Doa kan untuk aku jugak ye kawan-kawan blog :D



nota kaki : endahkan apa sahaja yang aku tulis dalam status fb andai kamu berkawan dengan saya di sana.
i'm a human being , saya ada perasaan marah , suka gembira dan juga selain itu.
sekadar meluahkan rasa tatkala boring meluahkan di twitter :)
thx semua yang caring and concern :D

2 comments:

tiefazatie said...

morning darl!nk join kena ada mood..kalu x..ifa pun xjoin..neway..xtau nape ngn smix tue pahal ntah...owh ya..wish gewd to my sis..die amik spm nie..haha

FaiHash said...

morning ifa! :) ekekeke..ifa tu lah kan? even nk letak link pun kena ada mood..klu x merapu ke lain pulak..ekekeke.. tu lah pasal..ijah pun perasan jgk chat box mcm tgh buat hal tu.adeh.
ekekke.oh ye ke? say and wish gd luck to her :D