Home

Monday, November 22, 2010

:: You Are Sweet Blogger Like Candy ::


HALO!

Tadi , tengah tengok chatbox , then Harnani cakap , dia ada nak kasi Awards dekat aku.

Aku terus terjah belog shomel beliau :)

Then ada beberapa syarat yang perlu di patuhi :)

Ok , I'm a bit confused about this , sebab dia cakap Awards tapi GA.Heheh. Aku tak kisah lah.

Btw , thanks ye darling sbb sudi kasi :)

Oh untuk hal lanjut sila masuk SINI.


Ohh , kena TAG 5 rakan.






So rasanya , dah lengkap syarat-syarat nya :D



nota kaki : psst betul tak yang ai buat tu?
ai macam a bit confused sikit hal ga/awards ni. hehe.
leh terangkan tak? hiks.

4 comments:

nurul harnani said...

soorrryy ye terconfused kan awk.. actually mmg AWARD je.. sy nk kasi semua blogger sweet mcm lolipop ni..

thanks sudi tampal di entry kamu..

salam ukhuwah ye..

FaiHash said...

hye nani :) hehehe. eh eh takpe takpe. sbb ijah mmg selalu blur. jd jgn kisah sgt ye. heheh.

sure do sudi je :) salam perkenalan jgk :D

miszlullaby said...

thanx for tagging me =)

FaiHash said...

ML - sure do sis :)