Home

Tuesday, November 16, 2010

Kenapa Sekarang?

Salam and Hello. Mesti macam ni kan? Selalu macam ni kan? Entah kenapa jadi macam ni. Entah. Tak tahu. HEYYY , apa kau merepek ni JOYAH? Tetibe macam apa je ayat mukadimah kan? Kalau baca my previous posting mesti tahu. Kesan MOODY dan HAL YANG TERJADI semalam yang buat aku DOWN. Macam-macam hal. Ingatkan hari ni dapat settle semua. Sekali kena tangguh lagi. BENCI. BENCI SANGAT. Lepas tu , semalam jugak macam-macam hal jadi. Try untuk bertenang.Try untuk tak gelabah gelojoh dan gelenya. Eh? Ada kena - mengena ke? Whathever okeh. Erk. Tapi tak berjaya. Risau pulak. Aiseh , selalu macam ni kah. Bila datang masalah sekaligus 10. Bila senang hati sekaligus 10 jugak. Benci. Benci. Huwaa.

Dah lah esok hari raya haji. Saja lah tu nak kasi aku geram marah dan hangin sekaligus. Huwaaa. Menangis .. Menangis.Tahun lepas menangis time raya haji sebab parent raya jauh-jauh. Eh , eh nanti nak buat entry baru pasal raya tahun lepas. Heheheehhe. Harap-harap tak menitiskan air mata time menulis kejap lagi. Ekekeke. Btw, nak senyum pun payah ni. Fikir macam-macam hal. Benci MEH. Adoilah. Sumpah moody gila. Sumpah stress gila. Tak boleh nak tenangkan hati. Tak boleh nak relax-relax. Tak boleh langsung meh. T_T




p/s: teruskan click CIMB punya ikelan. Help me please.

Bagi saya senyum kejap ye :) Thx *hugs*


4 comments:

miloais said...

kenapa ni mek jingg???
relaks ok... jangan emo sangat2 beb
nanti cepat tuaaaaaaaaaaaaaa!~

ekekekeke

FaiHash said...

kaka milo - mcm2 hal jd since smlm hingga pagi ni :( stress sgt nih!! nangisss!!

errr motippp sgt khenn..nk muda jelita mcm kaka milo..ekekeke

miloais said...

uols kalo nak muda jelita
sila jangan stress hoccay

kalo tensen giler pun
sila ketawa bak orang giler

hahahahaha

FaiHash said...

HHAHAHAHAHA.. kaka milo... gelak bak orang gila tu ai kena praktik kan senyap2.. ekekekek.. nnt xda sape nk masuk minang ai.. hahahah