Home

Monday, November 29, 2010

Jangan Rindu Rinduan ye? Ahaks.

Sekarang ni macam-macam benda nak update , tapi tak tahu nak mulakan yang mana dulu. So untuk senang kan cherita , aku buat random entry saja lah ye? Bukan malas nak bukak folder-folder yang tersergam chantek dan indah dalam laptop ni , tapi aku rasa macam tak ada mood pulak nak cherita hal-hal tu dekat sini hari ni. Wah macam gitu pulak kan? Hehehe , sometimes , aku update pun ikut mood aku jugak nak cherita hal apa. Sometimes , aku takut if benda-benda yang sesetengah ni bukan berlaku tahun ni , sometimes yang tahun lepas , beberapa tahun lepas ni if aku cherita semua sekaligus , kot tetibe aku tengah tak ada idea nak menulis apa , atleast aku ada sparepart khenn? Miahahah , dalam penulisan pun gedik nak ada sparepart segala kan? Keh3x.

Anyway , starting tomorrow I'll leaving KL for a few days. Maybe this is my first time leaving KL for a few days -__-' Oh ke mana kah aku mahu pergi? Nak bagitahu ke Nak bagitahu ke? Ok aku bagitahu jugak lah. Citt. Tak ada lah sampai ke obersea ke hape , hanya pergi Terengganu saja. Yeah , Terengganu uols. Na Na Na Ganu kita... wah gitu kau zabedah siap menyanyi kan? Eh eh suka kan babitkan nama orang lain dalam entry kau kan Jah? Hihihih. Ok Ok tak nak melencong ke seberang opss ke lain dalam entry kali ni. Yeah , aku akan ke Terengganu for a few days and bukan sebab ini musim cuti sekolah. Dalam hidup aku sepanjang 16 tahun ni kan , memang susah nak pergi holiday time musim cuti sekolah. Ok enough.

Well , tujuan utama kitaorang ke Terengganu sebab kakak aku convo di sana. I thought dekat Shah Alam khen , senang sikit. Ni dekat nun jauh di Terengganu. Mak aihh , memang jauh meh. Tak boleh lah seluruh pelosok family nak huha huha nak join kan? Mana yang tak busy je lah pergi. Aku of course tak busy khen? Ekekeke. Lama jugak kali ni kami semua pergi , dalam 6 hari 5 malam gitu. Doakan perjalanan kami ye kawan-kawan :) Yelah , sekarang ni musim hujan , memang lah a bit risau jugak + memang for sure kalau dalam perjalanan tu hujan , mesti sejuk gilaaa. Tapi harap-harap biar cuaca elok dan molek :D InsyaAllah.

Sepatut nya kan , this Thursday , I'm gonna fly to Medan with my bff and her family. Hehehe , well biasalah macam mana bijak dan cantik pun kita rencanakan , tuhan yang tentukan segala nya kan? Well , banyak reason sebab musabab nya. Firstly , yeah because I've just knowing about my sis date of convocation , which is same date lah kan? Jadi tak kan lah aku nak feeling diva lupakan kakak terchinta nak konvo kan? Heyy , nak kena tampar bertalu-talu cuba kau tak datang , sentap sampai bila-bila okeh? *nangis* Heheh , so aku dengan rela hati memilih untuk family come's first. Aku batalkan tiket penerbangan and aku batalkan trip with my BFF , Dee. I'm sorry Dee , I'm sure , we still have another chances to lepak-ing , borak-ing and doing some crazy thing's aite? Don't be sad k? Hehehe.

Jadi , now I'm a bit excited for my sister convocation. I hope everything gonna be well dan aku benar-benar berharap , dekat sana masih mampu untuk online. Wallawehh , motif sangat kau kan? And for sure , I want to snap more picture at Terengganu. Bukan gambar aku muncung mulut pipi boolat ke hape , tapi keadaan sekeliling. Aku harap sangat cuaca cerah dan aku berkesempatan untuk snap the picture. Hehehehe.

Ok , aku dah tak ada benda lagi nak update. HAHA , mungkin tak berkesempatan untuk update banyak-banyak but yeah , akan ku cuba gitu. Eceh , one and lastly ... don't miss me ya? Ngahahahahaha. :D

2 comments:

miloais said...

take care ye mek jingg!

FaiHash said...

kaka milo : thx ;)