Home

Thursday, November 11, 2010

Orang pergi Malam. Aku pergi Siang. OK lah tu.

Salam and Hello. Ok , bengang gila. Bengang dengan belogsepot ni lah.Entah apa kejadahnya susah benar nak upload gambar. Gambar yang aku nak sharing is caring dekat sini bukan lah cantik mana pun.But aku kan mana pernah kisah.Muahaha. Nak jugak share. Anyway , ni pasal hari tu aku pergi I-City. Dah lama dah. Pergi time tak best. Time petang before Maghrib. Memang tak best. T_T But it's OK , sebab nak tengok je kekdahnya tempat nya yang semua orang kecoh heboh best tu.

Untuk aku , tempat tu time petang , memang a bit sunyi lah.Sebab yang pergi pun for those yang ada anak kecik baby-baby je.Hehehe.Tak ramai lagi time tu.But bila dah pukul 6 petang which mean aku dah habis bergambar semua , macam baru start ramai orang dengan family semua lah.Memang best tengok warna warni pokok and benda-benda dekat situ.Tapi if malam lagi gempak and cun lah.For sure lah kan.Aiseh , nak buat macam mana , tak plan pun nak pergi situ.Jadi kira nya dapat tengok pun OK , dapat amik gmbr sikit-sikit pun OK lah tu. HEH , HEH. Jom layan gambar yang aku edit dengan gigih nya T_T



~ gigih kan aku edit nak kasi dia gelap sikit? huwaaa , nak pergi time malam puhleaseeee!~

~ biasa je , tak cantik pun.~


Banyak lagi gambar yang nak share sini.But yeah , hazab giler nak upload. So , cukup sekadar 3 keping je eh.Penat gila wehh nak edit semua tu kasik cantik sikit.Tu pun aku rasa macam hazab lagi.Heh , heh , heh. Teringin pulak nak pergi time malam kat I-City. Sebab pernah sekali lalu dekat area situ time malam memang tak dinafikan cantik :) Korang , pernah pergi tak dekat sini? Hiks :D

8 comments:

misSbLurRy said...

waaa nape aku x terpk nak g...
errr syok sgt ke

FaiHash said...

misSbLurRy - Hehehe. Best utk bergambar je lah :D Macam tempat riadah cantik gituh..Hiks!

miszlullaby said...

Tenet down la tu..hehe..dapat jugak ML masuk blog ijah.=)

FaiHash said...

ML - Hiks , tulah pasal. Internet hampeh sgt smlm terutama time nk upload gmbr. pheww. heeh.
thx ye ML .. hiks. lepas dh buang yg geng blogger tu baru ok sikit. kalau tak mmg org takut kot nk masuk. fuhh. hehe.

miloais said...

iols tak penah gi lagi ke I-City ni
kat celah mana mende ni???? :nangis:

FaiHash said...

kaka milo.. hehehe..sng je jalan nk pergi I-City ni. Dkt shah alam..dkt dgn UiTM. aiols kalau balik dr ngantak kakak aiols...selalu lalu dkt situ...hehe..

klu nk lagi sng...kt shah alam tu , dkt dgn Jakel yang besar dkt shah alam tu...nnt nmpk lah papan tanda nk ke I-City.. heheh

ILA HAFIZ said...

i-CIty kat sec 7 shah alam. skrang melampau tol tiket sampai rm10.

FaiHash said...

kak ila , err , ada tol tiket ye? mek pun mcm blur2 je kat situ. hehehe. sbb pegy petang kan. sbb mek sorg je yg beriya amik gmbr T_T adeh