Home

Friday, November 12, 2010

Bukan Tak Nak Follow...Bukan Tak Nak BelogWaking...TAPI...

Salam and Hello. Heheheh , panjang pulak tajuk aku hari ni kan?Hiks. Nak borak kosong je entry kali ni sebelum kejap lagi nak buat entry lain.Maybe nak buat entry resipi uolsss.Muahahah. Alah resipi mudah , senang dan sedap je.Ekekke.Tapi itu kejap lagi.Now nak bercherita hal lain pulak.Sebenarnya aku betul-betul bersyukur dan happy come into one lah kan. Sebab baru sebulan bukak belog URL baru ni , followers dah mencapai 88.Alhamdulillah. Maybe sikit kot untuk sesetengah orang.Tapi untuk bloggers baru macam aku , aku dah terasa sangat banyak :)


Ok , entry kali ni bukan nak buat ucapan terharu ke , nak buat ucapan terlalu happy sampai melompat keliling katil ke.Ekekeke.Actually , kalau korang perasan , dekat sidebar belog aku ni , ada aku letak widget untuk korang letak LINKY WINKY URL BELOG korang.Tujuan utama aku letak kan widget tu ialah untuk senang aku singgah balik belog korang.Sometimes , if ada yang singgah jejak dekat ruangan chat shoutmix tu , aku tak selalu boleh nak singgah kembali ke belog diorang.Biasalah , aku bergantung kepada internet wireless yang kadang-kadang terlalu laju daripada berukban.Tapi kadang-kadang lebih lembap daripada siput. Oh apa , korang tak perasan widget tu? -__-' Oh , meh tengok gambar dibawah. Heheh.



Haa , nampak tak MASTERLINKY tu? Just kelik je MASTERLINKY tu , then dia akan terkeluar macam gambar di bawah.

Haa , bila dah keluar macam ni , isi lah nickname korang dengan URL BELOG korang :)

Tekan jangan tak tekan ye. Nanti senanglah aku nak singgah :)


So lepas ni , sesiapa yang singgah jejak dekat belog aku , jangan lupa kelik then letakkan URL BELOG korang tau :) Senang sikit aku nak singgah jejak belog korang balik :D Sebab kalau korang just tinggal jejak dekat chatbox shoutmix tu , takut time tu internet aku lembap macam siput , mahu nya tak ingat dah aku nak singgah jejak khenn T_T Jadi bila korang dah letak dekat situ , senang lah aku nak singgah jejak bila-bila kan :) Hiks.

7 comments:

Nur Areefah said...

done ^_^'

latest entry : new domain name | http://www.nurareefah.com/ | lets exchange link

miloais said...
This comment has been removed by the author.
FaiHash said...

hye areefah :) thx ye :D

miloais said...

adehhhh!
silap type ntah hapa tahhh!

ulang balik komen :

kena paksa lagi!!!!!~ :nangis:

FaiHash said...

HAHAHA. baru nk tegur awat kaka milo delete ... ekekeke..

mana ada ai paksa *bkk spek mata itam* muahaha

MamaYatie said...

nnt jgn lupa tinggal jejak kat my blog juga yer

FaiHash said...

Mama Yatie - Hye Mama Yatie :) Ok , nnt Ijah akan tinggal jejak dkt belog Mama Yatie :) Thx ye singgah sini jgk :D