Home

Tuesday, November 16, 2010

Belog Biasa je. Aku tahu. Tapi baca je lah. *eh paksa orang?motif?*

Salam and Hello. Ok , Ok ini update yang terakhir untuk hari ini before kena tolong kemas rumah , kemas segala apa yang patut. Hehehe. Mata ni dah separuh layu ni meh. Tapi tetap bulatkan mata. Malas lah layu mengantuk semua ni.Tu yang update jugak belog ni even macam lah ada yang nak baca kan? *sob sob* Anyway , teringat tadi ada orang tinggalkan pertanyaan dekat chatbox.Aku dah jawab , tapi nak jugak jawab lagi sekali dekat sini.Sekadar mengisi masa lapang konon nya. Heh heh.

Enna apa maksud disebalik nama blog anda?

Hehehe. Ok , dah orang tanya , meh aku jawabkan. Sah-Sah aku yang kena jawab. Kekdahnya macam orang lain tahu je di sebalik nama belog aku ni kan? Keh3x. Ok , Ok. Jawapan tadi terlalu ringkas. Ada sebab musabab kenapa aku letak nama belog ni as CHERITA EMO-TEMO. Before this aku pernah ada belog.Banyak kali tukar nama/url belog. Almost two years belog tu. *sob sob* Terpaksa dilupuskan even dah ramai followers time tu tapi tak sebanyak sekarang ni. Okeh straight to the point , CHERITA EMO-TEMO kerana aku seorang yang EMO. Ngahaha. Tak jugak. Tapi macam shomel kiyut miyut je nama EMO-TEMO tu kan? Haha. Sampai kan nama kat dalam Twitter aku pun IjahEmoTemo. HAHA. How How pulak aku dapat EMO-TEMO tu kan? Kekdahnya ai memang suka kasik nama baru yang ala-ala trendy wendy gituh. Keh3x. Menangislah sasterawan negara tengok remaja muda belia macam aku ni -__-'

Oh ya , tadi aku macam cuba nak menahan mengantuk.Jadi tengoklah this week punya UV kan?Heheh. Biasa jah uols. Tak macam orang lain yang boleh dapat UV 1k - 6k or sometimes UV dia mencecah naik sampai 10 k kot? WOW , memang tabik wink wink lah meh. Hebat tu meh. HAHA. Aku punya? Tak sampai 1k pun wehh. Tu pun tetap nak print screen boleh? Tapi ni agak mencorot lah ni. Ada satu hari tu boleh tahan banyak ahh dia punya UV. Tapi lupa nak print screen. Gila Gelemer ke hape nak print screen segala kan? Miahahaha , belog aku , aku punya suka lah kan? *lempang sikit* Sila lah tengok belog picisan ai nih. Sikit jah meh. Sob sob.

fine , mesti orang akan cakap , ni pun nak kecoh? aku every week 6k okeh? Shadap yu!! Haha , tetibe jah. T_T


Kekdahnya aku bersyukur ada jugak yang sudi membaca belog aku.Ada jugak yang sudi menjadi followers aku perghh padahal kau buat muka tak tahu malu suruh orang follow kau kan?lempang!! even belog aku ni banyak merapu , banyak emo-temo dan sometimes kalau dah keluar angin sumadera nak mengamuk , habislah berasap belog ni.Keh3x. Aku tahu belog aku more to personal life.But selepas mengambil iktibar from my old blog , tak nak terlalu banyak bercherita sangat hal-hal personal. Just update apa yang perlu sahaja. Thanks to everybody who are keep read my blog even I know banyak je isi mengarut. Heh heh. Eh eh yang kau buat gaya ucapan bebas ala-ala kau punya followers 1k dan kau punya UV everyweek 6k apahal? *lempang* Ngeh3x. Kalau tak feeling gelemer dekat belog sendiri , dekat mana lagi kan? Ngeh3x.


So , itu je lah yang aku nak update hari ni.Perghhh gila ah hari ni update sampai pitam.Seronok pulak update banyak-banyak.Harap tak ada siapa loya dan muntah ye sebab duk baca entry syok sendiri berangan menggedik aku ni kan?Heh heh heh. Lepas ni dah nak tutup laptop.Nak jadi perempuan melayu terakhir tolong emak memasak di dapur.Tolong kemaskan rumah.Tolong apa yang patut gituh..Prftttttt...




Oh oh .. Jangan muntah tengok gambar di bawah. Gambar budak gewdik tau. Bukan lushah! Heyp heyp!!


love love love. miahahaha.

selamat hari raya aidiladha!



nota kaki : saya suka awak sebab sifat awak. bukan rupa paras. tak tipu.

6 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

haaa tak kisah....tapi emang comey pun EMO TEMO tu...

FaiHash said...

hye bee :)hehe. thx! tp tulah kan comel je emo-temo. ekekeke

Gieyana said...

hiks..sama jer ngan blog akak..sbbnya..x der ms nk lawat blog owg..huhu

Tuan-Belog said...

haha...nice la tu...

FaiHash said...

hye gieyana :)
hehehheh. tu la kan. klu xlawat belog org sehari.. 10 uv traffic je boleh dpt. hahaha. tapi ok la. ada jgk yg sudi jenguk. hiks ;)

FaiHash said...

hye tuan belog :)
heheheheh. xD