Home

Wednesday, December 1, 2010

Akhir nya! Kau Mampooo?

Halo Halo !! Hoyeahh... akhir nya dapat jugak aku upload gambar setelah mengecikkan size gambar tersebut dengan kadar internet yang terlampau lembap T_T Aiseh , bertabahlah hati okeh? Oh , Oh mesti korang pelik kan , kenapa aku macam boleh online tak tentu masa even kata nak cuti-cuti Malaysia lah , nak cuti-cuti New Zealand lah .. eh eh , ok ok sebenarnya kebetulan hari ni dan semalam aku keboringan pulak tetibe and kakak aku ada raptai utk konvo dia kan , tak kan aku nak menggedik ikut dia kot kan? Mak ayah aku for sure lah pergi keluar merayau eh? entah ke mana-mana kan?

Jadi saja-saja nak update belog ni ha. Nak naik kan UV trafik gitu , boleh gitu? Hahaha , sudeh sudeh. Aku sebenarnya tengah tak tahu cuaca dekat luar chalet ni tau. Nak tahu sebab apa? Shebabbb... aku pasang tv kuat-kuat lepas tu bukak aircond sampai gigil then terus tidur membuta tak ingat benda lain dah =.= Lepas tu dengan bangga nya call mak aku , tanya mana makanan , penat orang tunggu , terus kena laharian shomel , eh eh kau ni , tadi hujan , susah nak balik dari pasar ni tau. T_T Ok Umi , saya tak tahu pun cuaca dekat luar macam mana. Sebab hujan tak hujan , memang sejuk chalet ni ;)

Eh eh , baru sedar , Hello December ! Ya Allah , cepat je kan masa berlalu ? Tengok-tengok dah bulan December. Tengok-tengok lagi sebulan hari jadi aku yang ke 17. Hey I can't wait for next year , 110111 ;) That's a cute number aite? Ngeee. It just a number , nothing to mean it. Kan? Hailah , nanti haruslah akan ada entry macam-macam for whole year. OK , hari ni maybe akan pergi jalan-jalan. Sebab esok memang free whole day. Hari jumaat pun free jugak. Nak pergi pantai if tak hujan and cuaca ok. Tengok dulu macam mana kan ;) Macam-macam benda dalam kepala ni nak buat , tengok lah macam mana boleh buat ke tak :D Maybe aku tetap akan update kalau line internet terus ok even lembap macam kura-kura atau siput khenn? Heh , kesah apa aku kan.

Ekekeke , eh eh perasan tak tajuk diva aku tuh meh? Keh3x. Btw , semalam dapat tag from ChePah , haaa , nanti Ijah buat ye Chepah ;) Sekarang internet ala-ala sangat. Harus rasa macam nak tampak laptop ni khen walhal laptop terlalu mulia untuk diperlakukan begitu kan? Oh tidak. Ngahahaha. Ok lah uols , ai ni nak pergi mengemas barang-barang. Kejap lagi mak ai cakap nak pindah randah ke lain pulak. Maklumlah , sekarang tengah Monsoon Cup , tengah konvo segala , chalet / hotel murah mahal semua nya full ok? Weols cuma booked hotel UiTM for this friday and saturday only meh. Tak tahu pulak nak kena pergi awal-awal kan? Heh heh heh. Tapi tak apa lah , best jugak duduk dekat chalet / homestay lain pulak khen. Ngee. Oh ya , gambar di bawah tu tak kan tak tahu dekat mana kot kan? Orait bebeh , nak off dulu. Bye ;)


Dekat mana ni meh? Cuba Cuba Teka... heh heh heh. choy je kan nak suruh orang teka , dah sah-sah orang tahu kan?


2 comments:

♥L@dy @yU♥ said...

adek chomel g maner??
esok my bufday sweet 18 gitew...
tua sthn jer kiter
muahahaha mimpiiiiiiiiii

FaiHash said...

kaka ayu : pegy tganu ;)
hiks happy belated birthday ye :) muah muah.