Home

Tuesday, December 21, 2010

Banyak Betul Setan!

As usual , aku memang suka buat tajuk yang kadangkala mungkin orang akan muntah hijau dan mungkin juga orang akan hentak-hentak kaki sebab over betul minah ni. Tak padan baru tingkatan 4 tapi masyaAllah. Eh Eh. 

So apa yang setan nya? Kau orang rasa apa? Haih ... jangan pulak sebab tajuk diva ai ni orang salah cop aku khenn? ish ish ..  SO  , APAKEBENDA NYA nyah oii?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


lagenda budak setan lah uols. tehehhe.

Kekdahnya baru dapat tengok , eh tengah tengok lagi ni. Ramai yang cakap tak best based who have read LBS punya novel kan? Tapi macam aku dedua tak pernah tengok lagi. Haktuih sangat khen? Orang lain dah berzaman tengok aku baru nak tengok. Nak buat macam mana. Time movie dia tgh ditayangkan , ai tengah tak ada orang nak teman T_T Jadi layan kan aje movie ni di youtube walaupun gambar dia macam kabur-kabur. Ke ai yang rabun lalu nampak kabur? *nangis*

Teheheheh ... so bermakna tak akan hapdet apa-apa lepas ni sebab nak tengok movie ni kejap. Teheheh. Bermakna jugak , tidak ada entry yang konon nya di war warkan nak buat after edit gambar. Padahal , satu gambar pun tak buat hape pun lagi. Dan Dan Dan bermakna malam ni tidur lambat lagi. HEYYY , LAGI 2 MINGGU nak pergi SEKOLAH , boleh pulak makin syok tidur lambat? Tak best Tak best T_T

4 comments:

miszlullaby said...

ijah lagi up to date dari ML.ML xpenah bace novel,movie LBS tak penah tengok, drama pun tak pernah tgk.Hahahaha~

FaiHash said...

ML - hiks! ijah pun xtahu jgk movie ni. tp tu lah , sbb semua org mcm kecoh time tu duk ckp pasal movie ni tu yg tahu kan. hiks!

drama dia pun ijah tgk half way je. haha. novel pun xbaca langsung. tehehe. cuma mampu tgk movie ni je. kikikk

::nuRuLaDHar:: said...

hehee..nurul suke movie LBS drpd series die sbb kak LISA yg cumil tu blakon n sgt mntap lakonan dia! weeee =)

FaiHash said...

hye nurul :)

yups, tahu xpe! ijah pun suka yg movie punya sbb ada lisa. even tak minat sgt dgn lisa tp still suka tgk lisa. teeehee!

lg satu kan,yg part lisa bertukar wajah dlm movie tu pun rasa nk nangis je sbb perempuan tu mcm xpndi berlakon! huwaaa