Home

Monday, December 27, 2010

TEASER : Perjalanan Dua Beradik Di Tengah Kota Raya



Yuhuu!! Oh yeah , kali ni aku cuma boleh letak gambar sekeping yang tak langsung menggambarkan seperti tajuk tu kan? Kikikikik. Mana boleh cherita penuh lagi. Nanti aku update lagi , itu pun setelah selesai update entry terbengkalai bersama rakan-rakan kan? AIyark! Banyak benor aktiviti merakam peristiwa terindah bersama rakan-rakan dan family sampaikan dah pening nak hapdet yang mana satu dulu.Kikikik.

InsyaAllah by esok dah boleh update semua kot. Tehehehe , tak promise but I'll do that jugak walau macam mana sekalipun sebab nak kasi meriah sikit belog ni. Tak kan nak kasi bersawang kot kan belog ni? Hiks. Nanti kan ye Perjalanan Dua Beradik Di Tengah Kota Raya. ;)

Till then , muah xD

2 comments:

Alynn Notnot said...

gambar tu sgt shantekk oke.

FaiHash said...

hiks. thx ye alynn :)
guna kamera biasa je tu. klu dslr mesti lg cun xD