Home

Saturday, December 11, 2010

What are you WAITING for?

11 December. Hari ni. Lagi sebulan 11 Januari. Hmm ... ada apa dengan 11 Januari?

Yu ols rasa ada apa time 11 Januari?

Hmmm .. hari jadi sesiapa ke tu?

Ermm , macam hari jadi penyanyi tersohor negara kan?

DCT kan?

Lepas tu hari jadi MiszLullaby yang cute tu kan? Blogger's yang pandai mekap xD Eh yang lelain pun pandai.Tapi yang belog aku selalu tengok ajar mekap dekat belog MiszLullaby.HikHik.

Lepas tu siapa lagi? Hmm... tahun depan .. nombor cantik.

A beautiful date and a beautiful moment.

Hmmm ... ada apa ye?

Aku nak tunang ke? Opsss lambat lagi.

Aku nak kahwin ke? Heyy , lagi lah lambat tau. Belajar habis-habis dulu. Dapat result SPM gempak-gempak , baru boleh fikir kan? Hik Hik Hik.

Habis tu apa yang lagi sebulan ni uols?

110111? Hmmm ... what are you waiting for uols? Eh What I'm WAITING for? Hmm

Eh Eh apa ni?

1101 ... is always being my beautiful day , my beautiful moments and yes , it's my birthday!

So GUYS! Jangan lupa ye! 110111 , it's my birthday! Jangan lupa kasik hadiah sekalik. Hik Hik Hik. ;P

And next year was the lovely number's and hope's will be a lovely day and year for next year. Which is just a months from now right?

110111.

Hopefully would be my best moment to remember. And I'm just thinking to do some PAAARTY ? Birthday Paaarty? Hoit , motif tetibe? Ekekekeke. Yelah , nanti boleh lah ai ajak orang reramai datang rumah dan memberi ai hadiah kan? *buat muka baik sopan santun* Ekekeke. So , let's wait and see , what gonna be next year. Hmmm...

*hanya memohon yang terbaik untuk tahun hadapan , this year is the hardest year with all sadness thing's come role into one.hmmm*

2 comments:

immukmin said...

i wish..semoga sentiasa kekal di dalam pelukan ilahi...dan...be a gud muslimah ok??...like yr entri..

FaiHash said...

immukmin : tq , tq very much :)