Home

Thursday, December 9, 2010

Aku DIVA , kau hado?

Entry My Way to Terengganu Part 5 terpaksa di tangguhkan sekali lagi. Teheeheh. Malas pulak nak mengarang + nak amik feel suasana last week tu.Aiseh , tapi sayang pulak kalau tak sambung cherita tu kan?Gambar dah lah berdozen aku amik?Buat rugi amik gambar kalau tak tayang kan? *betul-betulkan spek mata itam cap Gucci* Ekekekeke. Ok Ok , esok lah ye aku publish.Malam ni MALAS. Heh Heh :D Cehhhhh ,ramai ke nak baca? Kalau nak baca sila drop comment ye? Ekekeke , mengada-ngada.Lempang sikit muka aku T_T

Heh Heh Heh. Ekceli , aku tengah rindu kan someone. Haih Haih Haih , malu nak cakap. Tapi rindu sangat dah ni. Betul tak tipu. Rindu Serindu - Rindu nya dah ni. Aisehhh. Macam nak cakap ni ye? Nak mula ayat macam mana ni ye? Aiseh , terasa macam ga ga ga ga gap pulak nak tulis ni. Eh Eh kenapa ga ga ga ga gap pulak ni? Ekekekekeke. Menggedik lah kau Latifah. Eh bila masa Tuan Haji Hashim tukar nama aku ni? Haha. Sudah Sudah merepek !! bila jiwa kacau suka sangat buat lawak bodoh sampai nampak aku ni bodoh.hoitt!!

Jadi siapakah yang sedang aku di lamun rindu ini? S-I-A-P-A-K-A-H? *sila buat gaya gewdiks ye cakap siapakah itu okeh? lempah ijahemotemo , dush!* Mari kita lihattt siapa yang kena ... yabedaaaaabeduuuuuuu... oh em gey apahal dengan aku ni?*petir*

*

*

*

*

*

*

*

*

enough being some ANNOYING PEOPLE , i hate annoying people and people who love to judge another person before they knowing well gituh. eh eh apahal aku ni? merepek pulak T_T sorry i'm emo-temo. dush sebijik!

ok siapakah dia???

alamak! dia tutup muka pulak! siapa ni?
pakai baju ... hmmm macam budak kecik lagi kan?
eh tak kan aku rindu dekat budak kecik?
ish ish ish.
siapa ni?

tengok bawah lagi?


YEAP YEAP , saya rindu si kenit comel ini lah kamu sekalian >.<

nama betul dia Darwisy , tapi aku panggil Awisy , kadang-kadang panggil je Kenit T_T Ampun Mama Papa Awisy sebab panggil dia Kenit. Hehehe. Tapi kini dia sudah membesar bagai ...

MANNNN GAIA! HAHA , atau dalam bahasa dewasa nya , ULTRAMAN GAIA -__-' kadang-kadang MAN GAIA COSMOS T__T Inche Awisy , mana ada nama Man Gaia Cosmos , Ultraman Cosmos ada lah dikk oii! Haha. Apa-Apa aje budak ni ;P

Eh Eh ?? Kenapa pulak aku rindu windu i miss yu ni uols? Heh Heh , kekdahnya ... kan last week kitaorang pergi Terengganu , haruslah ... dia tak datang rumah. Nanti siapa nak jaga dia? Tak kan dia nak mandi tukar baju semua sendiri ? Haha. Harus lah tak datang kan? Tambahan pulak dia cuti lagi awal kan? Tu yang makin bertambah rindu chenta opss dengan Awisy ni. Gedik betul kan , nak rindu windu ni? Tapi betul lah , memang rindu pun. Kalau tak bising je rumah ni dengan cot cet cot cet dia. Sibuk main kuacha Man Gaia lah. Sibuk main Car lah.. Bila dia tak ada sunyi terus rumah kan? Haha.

Tak sabar nak jumpa nak gaduh dengan dia .. opss main-main dengan dia kan?Haha , tengah cuti sekolah ni boleh lah nak main-main sume.Nanti Ijah ni bukak sekolah , no more lah ye.Nak belajar duduk dendiam dalam bilik gituew! Aiyark! Tak nak fikir jap pasal tahun depan. Kang migraine jugak aku duk pikir hal tahun depan ni ha. Aiseh. Mintak-Mintak semua ok next year. Amin T_T Tapi kan , apa yang DIVA nya bak kata tajuk ini? Errrr ... biasa lah kan , isi tak seberapa tajuk mesti kena gempak babe! Wah Wah kau Joyah! Ekekekeek.

Kekdahnya nak cherita pasal si kenit tu je hah. Rindu benor sampai buat entry khas untuk dia kan?Ekeekekek. Curlast kau Maria! Eh Eh , banyak betul nama orang yang aku tak pernah kenal dalam ni ye T_T Ngeee. Oh Oh sebelum itu ... sila scroll kebawah tu lagi ye , pasti anda akan teruja gituew!

*

*

*

*

*

teka teki : mana AWISY? *sila tinggalkan jawapan anda di dalam comment box , ekekeke*

p/s: AWISY .. BIG , ELMO , ATAK *katak* , AJAH *gajah* bukan ijah okeh? hep hep dan ramai lagi tengah menanti mu sambil menangis syahdu gituew! :P

Ekekeke teruja dan terkejut tak? Sila jawab teka teki tu uols! Ada hadiah menanti tau! Alah korang ni nak hadiah baru nak jawab ye ??? Ekekeke , gurau je! So sekian lah entry rindu syahdu dekat si kenit comel ni. Nak pergi ngedit gambar pulek! Kalau bosan , aku update lagi. Ekekeke.


UPDATES : LAYOUT NI MACAM TAK LEH NAK LARGE GAMBAR T_T BENCIK! ADAKAH INI BERMAKNA AKU PERLU TUKAR LAYOUT BARU? NGEH3X. *dush*

7 comments:

FaiHash said...

alamak , kenapa layout belog ni macam xleh nk large kan gambar .. haiyark!
nk tuko lagi layout ke klu cm ni T_T aiseh!!

miloais said...

hahahaha
tu le.... padan muker

[kejam kan iols???]

MamaYatie said...

awisyh tenggelam sudah

FaiHash said...

kaka milo : hamboi-hamboi. suka khenn watak2 kejam klu bab2 layout baru ai kan? *nangis hentak2 kaki*

FaiHash said...

mama yatie : ekekeke tu lah pasal! habis tenggelam dgn elmo,barney semua.hahaha

miszlullaby said...

alahai..kiyutnye..padanla rindu..hehe.bace entry ni buat ML rindu si kecik dekat rumah nunnn kat msia.isk isk..

FaiHash said...

ML - Hiks! Tulah , muka awisy ni kiut..perangai pun sama kiyut tau :P
Bila ada mmg bising rumah , bila dia xda..aiseh sunyi gila! -__-' haha.

Alala , sian ML.. xpe2x. Next year ML dah balik Malaysia kan :) Ngee :D