Home

Wednesday, December 8, 2010

Bukan Mudah Nak Puaskan Hati Sendiri ... *pheww*

Atlast , I'm done changing layout and aku puas hati. Yes , mula-mula not at all aku puas hati , terasa macam haih haih haih .. banyak jugak mengeluh. But the end , aku rasa dah OK :) Tak banyak berubah , cuma ada certain thing yang aku dah tukar. Header pun tak buat lagi sebab malas nak buat voleyh? Ngeh3x. Nanti-Nanti lah ya aku buat. For now , aku rasa dah ok ;)

Oh yes , dulu ingat tak aku ada buat put your linky winky here tu? Yang untuk senangkan aku nak pergi balas kunjungan belog korang tu? Haa now aku dah tukar. Erm dulu kena tekan kelik semua dulu baru muncul widget tu kan?Macam leceh gilaa kan? Aku yang tuan belog pun rasa leceh apatah lagi korang kan? Ngeh3x :D

Jadi aku dengan rasa penung caring .. ececece , aku pun tukar lahhh yang jenis baru.Alah , yang jenis tak yah nak kelik apa tu. Just terus letak nama / url belog korg je :D Senang kan? Tapi Tapi benda alah ni dekat bahagian bawahhhhhh sekali. So SILA SCROLL DOWN ye? Hehehe. Itu aje nak bagitahu. ;)


Oh ya , thank you kepada semua yang follow belog picisan ini. Yang LIKE di Facebook. Terharu sangat.Eh kau ni Jah suka buat ucapan kan? Haha.pada yang belum like dekat pesbuk gy cecepat like.ekekeke suka suki je paksa orang.teheeheh So , meh meh tinggalkan link ada di tempat yang baru ye? Yang lama... hehehe dah delete.. maaf ye.. heheheeh.. tq semua ;)

2 comments:

alienelliz said...

wah..dh makin sng dh ni..hehe =)

FaiHash said...

hye alienelliz ;) hiks! yeah , makin senang makin bgs. ekekek