Home

Friday, December 17, 2010

Setiap Manusia Punya Cherita Cinta Sendiri? Oh Na Na Na ...


Ya aku tahu dah pukul 4.31 AM.

Aku tak boleh tidur.

Langsung-Langsung tak boleh tidur.

Lalu aku pergi ke YouTube , yang konon nya nak pergi dengar lagu.

Tetapi terpergi dekat 4shared , main download je mana-mana lagu.

Jumpa lagu Violin Instrumental Selamat Pagi Cinta?

I was like? Apa tu nyah? Eh opss.

Lorhhh... lagu movie tu ha.

Best jugak lagu tu.

Movie tu?

Ermm .. tak tengok lagi.

Tengah tengok la ni uols. Ada orang upload dekat Youtube. 

No komen lagi katanya. Jap lagi ai komen okeh. Wah Wah ... gituhh katanya!

Tapi kan .. aku macam suka ayat yang Fazura cakap memula tadi ...

Setiap Manusia Punya Cherita Cinta Sendiri...

So how about you? 

Setujukah anda? 

tetibe lagi -___-'


btw , i'll post some entry about some tragedy yang buat aku trauma kejap.
seriously , tak tipu.
tapi later k , aku post entry tu.
kang tulis tulis tulis.
tak ada siapa baca pulak.
tehehe. 
so nak pergi sambung tengok movie ni.
hmmm quite interesting movie ni , maybe?

2 comments:

ILA HAFIZ said...

yerp..setiap manusia ada cinta tersendiri. kadangkala cinta itu x berpihak kepada kita kadangkala cinta x disangka muncul di depan kita. kalau nak bercinta kerana berani

FaiHash said...

kak ila : tu lah kan? kdg2 ada org lucky dlm cinta. ada org xberapa lucky. apa yg penting mmg kena berani tempuhi semua tu kan :)