Home

Saturday, December 11, 2010

Berbasa Basi tapi Bukan Air Liur Basi! Erk?

Sudah hujung minggu.Sudah bulan December.Sudah hendak masuk bulan 2011.Sudah apa lagi? Ok enough merapu.By next week mungkin aku akan cuba untuk tidak update belog sebanyak yang mungkin seperti this whole week.

Kenapa?

Hmm , by next week banyak benda nak kena buat.Nak study balik + study apa yang patut sbg persediaan untuk next year.Next year dah nak SPM , tak boleh main-main lagi.Bukan kata perlu serius. Tapi perlu lebih banyak buat latihan , nota dan belajar. Tak nak nanti keciwa tak sempat nak belajar lepas menangis hentak-hentak kaki T_T

Ok then , fokus utama next week nak belajar.Before that , kemas bilik yang dah macam reban ayam -__-' Lepas tu baru feeling nak belajar. Ada lagi ni fokus untuk tahun hadapan. Or maybe ini azam tahun baru Maal Hijrah gituew. Eh Eh , kenapa macam insap kejap eh? Hehe.

Apa lagi nak buat next week?

Try untuk diet. Ini DUGAAN & CABARAN paling payah dalam hidup. T__T Bukan lah nak terus tak makan malam , lepas tu sibuk pergi Hero beli Salad dengan Timun ke hape.Tapi try untuk kurangkan dulu kuantiti makanan.Lepas tu feeling nak bersenam.Hoit Hoit , mana boleh feeling je.Buat sekali okeh! Eh Eh , emo ke aku?Ekeekekek. Sekolah tak lama lagi je nak bukak , kang ketat pulak baju sekolah kau , padan muka! -__-'

Heh Heh , banyak betul nak kena buat next week kan?InsyaAllah buat slow-slow ok lah tu. Sepatut nya by this week semua benda nak buat.Tapi macam hebat sangat semua benda nak buat kan?Ish! Yelah , sibuk betul nak hapdet belog , sibuk betul nak edit gambar.Banyak betul masa terluang ... tapi tak dimanfaat kan kan T_T Ish Ish. Hampeh betul!

Apa lagi?

Nak tukar layout baru.Tak puas hati layout sekarang. Gambar tak boleh nak enlarge kan.Orang tak nampak nak komen dekat mana.Tulisan terlampau kecik dekat bahagian situ.Perlu tukar dengar segera , kalau tak , tak lena nak tidur -__-' Over sangat!

Ok lah , rasa macam tak tahu nak tulis apa.Malam karang aku update lagi itupun kalau tak busy.Bye uols! Muah Muah!

2 comments:

Sitisifir10 said...

haih....nak SPM taun depan rupanya...takleh start thn depan tu....kene start by today juga!! tapi yg lebih penting, make up layout dulu..baru khusyuk study...bila dah rajin study, insya ALLAH diet akan terjadi dengan sendiri....happy study n happy diet dik!!

FaiHash said...

siti sifir : hehee. yeap! oh bukan next year baru nk start. nnt menangis hentak2x kaki la klu next year baru nk start. tq ye :)